Wytrzymałość Gazeli 4x4
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Wytrzymałość Gazeli 4x4
Witam panowie mam zapytanie mianowicie posiada ktoś badz jezdzi czy zna Gazele 4x4 jak to sie spisuje w terenie najwżniejsze z ładunkiem ok 1.5tony(Fabryczna ładownośc z tego co wyczytałem) co wysiada ogolnie.Potrzebuje samochodu do przewozu drewna i nie wiem czy coś zmotać czy kupić jakby niebylo fabryczne auto z potrzebną do moich potrzeb ładownościa z napedem na 4 

Re: Wytrzymałość Gazeli 4x4
poczytaj temat " grzeznie mi wiertnica na gazeli " a wyciagniesz ciekawe wnioski co do jakosci produktu gazela.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Jeździłem normalną wersją, i nikomu nie życzę tej wątpliwej przyjemności 

Niva 93r.
- kb-autostyle
-
- Kontaktowanie:
oj nie wiem.
w regionach rosji oddalonych od dużych miast, gdzie drogi są jużzazwyczaj gruntowe, gdzie auta osobowe maja kłopoty z przejechaniem i dotarciem do pacjenta często spotykana jest gazela 4x4 - jeździ jako karetka R i daje rade dzielnie.
Jakby nie dawała rady to jeździliby uazem ogórkiem. (co prawda na karetkach spotykają się i one w regionach, ale rzadziej).
Założyć blokady w mosty i walić do przodu.
Ponadto Gazela to fundament transportu lekkiego w rosji
Ma minusy, owszem ,ale szala plusów przeważa na korzyść tego wozidła.
w regionach rosji oddalonych od dużych miast, gdzie drogi są jużzazwyczaj gruntowe, gdzie auta osobowe maja kłopoty z przejechaniem i dotarciem do pacjenta często spotykana jest gazela 4x4 - jeździ jako karetka R i daje rade dzielnie.
Jakby nie dawała rady to jeździliby uazem ogórkiem. (co prawda na karetkach spotykają się i one w regionach, ale rzadziej).
Założyć blokady w mosty i walić do przodu.
Ponadto Gazela to fundament transportu lekkiego w rosji

Ma minusy, owszem ,ale szala plusów przeważa na korzyść tego wozidła.
Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.