gaz 704

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

patrolxx
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

gaz 704

Post autor: patrolxx » sob cze 02, 2012 9:38 am

Pierwsze przyczepki gaz 704 posiadały przetłoczenia jak gaz 69 na tylnej klapie w krztałcie jaja.Póżniejsze trójkątne przetłoczenia na duże odblaski.Obydwie to duża rzadkość.SŁyszałem że cena z wojskato ok.4tyś. których już brak..........Może ktoś wie po ile chcą za 704ę ???????????????.Nigdzie nie mogę takiej znależć-allegro,ebay itp
Ostatnio zmieniony sob cze 02, 2012 5:05 pm przez patrolxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kb-autostyle

Kontaktowanie:

Re: gaz 704

Post autor: kb-autostyle » sob cze 02, 2012 12:45 pm

Jeżdżę na felgach kutych SLIK i dziur się nie boję. Offroadu też nie. Polecam.

patrolxx
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: patrolxx » sob cze 02, 2012 2:02 pm

Owszem, w treści jest mowa o 704, ale bez zdjęć. Dodać koszt paliwa, cła, łapówki ruskich celników oraz stracony czas, to już chyba lepiej szukać, aż pokaże się w kraju. :wink:

Awatar użytkownika
kb-autostyle

Kontaktowanie:

Post autor: kb-autostyle » sob cze 02, 2012 2:26 pm

patrolxx pisze:Owszem, w treści jest mowa o 704, ale bez zdjęć. Dodać koszt paliwa, cła, łapówki ruskich celników oraz stracony czas, to już chyba lepiej szukać, aż pokaże się w kraju. :wink:
opis jest nadto wymowny, stan "otlicznyi" czyli wspaniały, a sprzedawca zapewne zdjęcia by dosłał.
myślę, że za 3.000 zł do wzięcia.

koszt paliwa.. nie wiem czym chcesz jechać po nią , ale ciężarówką to faktycznie może być spory, autem osobowym .. (paliwo 3 zł za litr, gaz 1,60 za litr). Z warszawy do Penzy pewnie z 1600km w jedną, przy okazji może to bycciekawa wycieczka po wschodzie..

Łapówek ruskim celnikom żadnych, wywóz będzie miał miejsce w białorusi - nie ma kontrol icelnej rosja- białoruś. (chyba że przez Łotwę to faktycznie rosyjscy celnicy będą machali na pożegnanie.
Ale generalnie celnicy kraju wywozu, czy rosjanie czy białorusi nie mają nic do gadania - wywozisz co chcesz (jeśłi przepisy nie zabraniają i jesteś tego legalnym właścicielem) a polscy celnicy będą chcieli haracz dla rządu ściągnąć w formie cła, podatku i innych opłat.

patrolxx
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: patrolxx » czw cze 07, 2012 4:07 pm

Brak jakichkolwiek materiałów na temat fabrycznego wyposażenia przyczepki, wiem na 100%, że była zaopatrzona w mocowanie i klin pod koło za tylną lewą lampą. Na lewej burcie z przodu są trzy otwory w kształcie trójkąta, na prawej dwa otwory na tej samej wysokości, co było mocowane w tych miejscach? by nie zrobić wiochy i nie obwiesić jej jak choinkę. Widziałem na fotkach, że mocują do boków łopaty, łomy, kanistry, ale co było mocowane faktycznie w oryginale (są przecież otwory świadczące o tym, że jakieś przedmioty musiały być mocowane w tych miejscach)?

Awatar użytkownika
kb-autostyle

Kontaktowanie:

Post autor: kb-autostyle » czw cze 07, 2012 4:17 pm

przeglądaj foty kolego, myślę, że uda ci się oryginalny obraz naszkicować:

http://images.yandex.ru/yandsearch?text ... %D0%B7+704

na przykład Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kb-autostyle

Kontaktowanie:

Post autor: kb-autostyle » czw cze 07, 2012 4:21 pm

to jest ciekawe, przyczepka na Gaza:

Obrazek

przeznaczona dla desantu Gazików!

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”