części
Moderator: Student
części
Panowie kolegi ojciec posiada dużo części do gazów ze względu, że kiedyś je składał. Części do naprawy mostów (koło talerzowe z wałkiem, kosz satelitów i inne ), skrzynię biegów, reduktor, różne łożyska do skrzyni biegów i mostów, część nowa w papierze (gównie łożyska) albo używane sprawne w dobrym stanie. Nie wiem za ile będzie chciał się ich pozbyć ale chce sprzedać, jeśli ktoś był by zainteresowany podam kontakt, części znajdują się w Wyszkowie.
Pozdrawiam
Wikson
Pozdrawiam
Wikson
Maverick GLX
Re: części
WIKSON czesc prosze odpisz domnie podaj meilla albo ja Ci podam szukam przystawki do srzyni biegów Gaz 51 63 odpisz!
A i ja kontektem nie pogardze i chetnie sie zapoznam co gosc posiada, wiec jak mozna to jakies dane kontaktowe poprosze
.

- frater-lukas
- Kontaktowanie:
A i ja się podłączę z prośbą o jakieś dodatkowe dane
Gaz 69M/71
http://www.mojalbum.com.pl/Album=VYVHBYJR
http://www.mojalbum.com.pl/Album=VYVHBYJR
i ja poproszę o jakieś namiary
Rafał
Rafał
Mojemu gazikowi też by się przydały normalne przełożenia w mostach jak coś jeszcze zostało to proszę o namiary.
.....błagam ja też , błagam.
GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
Wikson
no to zrobiłem Ci reklame odpisz jak mozesz czy posiadasz przystawke do skrzyni biegow gaz 51 lub gaz63
no to zrobiłem Ci reklame odpisz jak mozesz czy posiadasz przystawke do skrzyni biegow gaz 51 lub gaz63
to i ja poprosze namiary....... do Wyszkowa rzut kamieniem
Gaz do końca-mojego albo jego
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
Gaz 69 dolniak prawie oryginał
Gaz 69 Wołga zmota
-
- jestem tu nowy...
Ja bym rowniez poprosil o namiary,moze jeszcze cos zostalo 

Lepszy dzien w terenie,niz rok na czarnym
Idzie wiosna bankowo,jacek wynorzyl sie..JA'JACEK pisze:To i ja poproszę o jakiś namiar....

...nieśmiało...mayer2 pisze:Idzie wiosna bankowo,jacek wynorzyl sie..JA'JACEK pisze:To i ja poproszę o jakiś namiar....

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.