GAZ UAZ NAPRAWA PIASKOWANIE mazowieckie...

gaz 69, 67, 63 itd...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Xerkses
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

GAZ UAZ NAPRAWA PIASKOWANIE mazowieckie...

Post autor: Xerkses » czw wrz 26, 2013 10:20 am

Witam kolegów
Zazwyczaj pisze w dziale UAZ, ale chciałbym z całego serca także Was przestrzec przed fajansiarzami z okolic Wólki Kosowskiej ogłaszającymi się na allegro pod tego typu aukcjami:
http://allegro.pl/gaz-69-uaz-naprawa-pi ... 76613.html
To są ludzie niebezpieczni, liczący na szybki i łatwy zarobek, odwalający najzwyklejsze fuchy. (nieraz groźne dla życia) :)11
Kto chce niech ryzykuje, ja ostrzegam z dobrego serca, sam nigdy auta wymagającego "specjalnej" opieki jak UAZ GAZ bym im więcej nie oddał, tym bardziej jak komuś zależy na dobrze odrestaurowanym zabytku.
Pozdrawiam

krys80

Re: GAZ UAZ NAPRAWA PIASKOWANIE mazowieckie...

Post autor: krys80 » czw wrz 26, 2013 1:48 pm

Bardzo dobrze ze dajesz znac o takich fachowcach.
Moze jakis ich nick z allegro, adres warsztatu itp, bo ten link to po kliknieciu to wyskakuje ze aukcja jest juz w archiwum.
Ponadto jest tu taki specjalny dzial :P na takie informacje....gdzie umieszczamy sciemniaczy, kretaczy, oszustów itp. Moze wypadl on z pierwszych top 10 watków....bo juz dawno widocznie nikt jakos nikogo nie uku rwil :P , ale zawsze jak cos ...to mozna tam opisac cala sytuacje z przestroga....i jeszcze ,,karnego kuta sa'' przyznac dla takiego / takich delikwentów :)21 .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gaz”