irlandzkie isuzu

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

cisco
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

irlandzkie isuzu

Post autor: cisco » pn sty 17, 2011 11:30 pm

Witam wszystkich zainteresowanych.
Temat powstał po to by posłuchać opinii ludzi w temacie :)
No wiec mieszkam sobie na zielonej wyspie i mam tu Isuzu bighorn 3.1td auto z 96r jeździ jak marzenie pomimo przebiegu 237tys km posiadam również dwie frontery jednak zdecydowałem się zabrać isuzu do polski.
Razem z dziewczyna złapaliśmy strasznego bakcyla na turystykę offroadowa i chcemy przełożyć isuzu i zaserwować mu lift i parę usprawnień. Kilka razy w roku mamy zamiar wybierać się w dalsze wyprawy tym autem. wiem ze jest tu niewielu zwolenników przekładania angikow. Czytałem już co nie co i każdy temat z tekstem o przekładce kończył sie konkretnym kasztanem. mam nadzieje ze tym razem tak nie będzie. potrzebuje trochę informacji na temat tego jakie części mi są potrzebne, gdzie w okolicach Wrocławia robią przekładki (zależy mi na tym by byli to fachowcy)troszkę już podzwoniłem i orientacyjnie jeden z warsztatów zajmujący sie tylko przekładaniem powiedział mi za części okolu 3500zl plus robota 2500zl. transport auta z Irlandii to jakieś 2000zl nie wiem czy za taka sumę znajdę to samo polskie auto ale nie sadze... proszę o rade, pomoc,informacje i pozytywna energie :) siedzimy i czytamy o tych wszystkich odbytych i planowanych wyprawach i baaardzo baaardzo chcemy być częścią tego wszystkiego :) co myślicie o tym by przełożyć a może nie przekładać i w końcu się zlitują w tej Polsce i pozwolą rejestrować auta z kierownica po prawej stronie ? niee wiem ze to raczej nie realne :]
y61

Awatar użytkownika
Nahen

Re: irlandzkie isuzu

Post autor: Nahen » wt sty 18, 2011 12:12 am

Może poszukaj tam u siebie albo w okolicy "lewostronnej" prawostronnego Opla Montereya 3.1D ? Skoro na wyspach można trafic patrola np z kiera po Bożej stronie to może i taki Montek się trafi? A na pewno bedzie sensowniejszy niż przekładanie.

Jak coś To zasuwaj na www.trooper4x4.pl i maltretuj gościa i nicku "Wieża" o ile pamiętam sam sobie przełożyl Troopa ;)
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo ;) )

cisco
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: irlandzkie isuzu

Post autor: cisco » wt sty 18, 2011 10:41 am

Lewostronne są tu tylko amerykańskie marki i to bardzo ciężko jest kupić bo jest tego niewiele. Moje isuzu to import z Japonii. znalezienie Lewostronnego w Ie graniczy z cudem.
y61

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”