Dawno nic nikt nie wrzucal a szkoda.
Jezeli macie takie mozliwosci, wrzucajcie swojego troopka w stanie surowym, tak jak go nabyliscie, i obecnym z informacja ile wydaliscie np na orurowanie, oponki, remonty, by doprowadzic go do obecnego ksztaltu
Niestety taki był sprowadzony. Dletego załorzyłem rury i chalogey może zasłonią griill. A swoją drogą od jakiego to może opla pasować bo montereya jeszcze nie produkowali>
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Monterey i Trooper w budzie "B" czyli montereya były już w 1992 roku klepane. Nie wiem jak dokładnei z Montereyem ale na pewno Trooper na rynek amerykański, japoński i brytyjski były od 92 już w budzie "montereya".
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo )
Bede brutalny ale sorry... tak paskudnego ryja to dawno nie widzialem. CO Ty wciagasz kolego? CO ten samochod robi tym rurotworem? Jezeli sluzy toto do suszenia gaci to chyba starczy poprzeczek na gacie wszystkich szesciu osob siedzacych w srodku.
Ja nie jestem zadnym offroadowcem tylko uzywam Isuzu na codzien. Fakt, ze czasem po nierownej drodze jezdzi ale w blocie na pewno sie nie topie i rury nie sluza mi do wyciagania z blota. Metafora z gaciami CIe zmylila. Ten twor rurowy po prostu mi sie nie podoba. ALe w sumie masz racje. Kazdy ma inny gust.
Ten rodzaj orurowania jest typowym dla Trooperów i Pajero w rocznikach do okolic lat 92-94. Różnią sie detalami ale ukłąd jest typowy dla tych modeli w tym czasie. Mnei bardziej podoba sie takie oruwowanie czy takei jak na pierwzych zdjeciach w tym temacie w moim staruszku niż np takie jak u Ciebie H5n1 Ale to tylko gusta Prawda jest taka, że w terenówce tego typu rury tylko szkdozą w razie "W" niż pomagają. Dlatego ja już wiecej ich nie załozę w żadnej formie, jak już to tylko porzadny stalowy zderzak.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo )
Witam , mam na imię Maciek , mam 17 lat , ale na temat troperków trochę wiem
W mojej rodzinie gości jeden Trooperek 2.8Tdi
Tego Troperka dostanę na 18 ) I wygląd niego na pewno będzie inny.
Opony Terenowe , sprzęgiełka nowę , ponieważ ;/ frez się zjechał w automatach.
Oceniajcie