zewnetrzny przegub w trooperze
Moderator: Albert_N
zewnetrzny przegub w trooperze
od strony kierowcy jak złapie za zewnetrzny przegub wychodzi on na 4 cm z kola z drugiej strony jest ok co sie moglo stac jakies zabezpieczenie poszlo wogole 4x4 mi sie nie zalaczaja moze to jest przyczyna
wypadła spinka....miałem cos takiego - zaczęło sie od tłuczenia 'gdzies z przodu"...rozebrałem, patrze a półoś wyłazi...i wysypała sie spinka...i wszystko jasne
mozna samemu zrobić: rozkręcasz sprzegiełko, prosisz kupla do pomocy (chyba że chcesz sie okląć z pół godziny), kolega wciska w piaste półoś a ty zakładasz spinke - mówią zeby wymienic spinke na naowa bo może wypadac jak juz raz wypadla....ja na starej jeźdze drugi sezon...i trzyma...
pozdro
PYTON
mozna samemu zrobić: rozkręcasz sprzegiełko, prosisz kupla do pomocy (chyba że chcesz sie okląć z pół godziny), kolega wciska w piaste półoś a ty zakładasz spinke - mówią zeby wymienic spinke na naowa bo może wypadac jak juz raz wypadla....ja na starej jeźdze drugi sezon...i trzyma...
pozdro
PYTON
Pathfinder hula po szosach i bezszosach.... 

- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Też tak myślę.pyton pisze:wypadła spinka....miałem cos takiego - zaczęło sie od tłuczenia 'gdzies z przodu"...rozebrałem, patrze a półoś wyłazi...i wysypała sie spinka...i wszystko jasne
pozdro
PYTON