zewnetrzny przegub w trooperze

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

gronos

zewnetrzny przegub w trooperze

Post autor: gronos » czw mar 02, 2006 12:40 pm

od strony kierowcy jak złapie za zewnetrzny przegub wychodzi on na 4 cm z kola z drugiej strony jest ok co sie moglo stac jakies zabezpieczenie poszlo wogole 4x4 mi sie nie zalaczaja moze to jest przyczyna

Awatar użytkownika
suziXL

Post autor: suziXL » czw mar 02, 2006 1:19 pm

polos cala ??
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).

pyton

Post autor: pyton » czw mar 16, 2006 12:08 pm

wypadła spinka....miałem cos takiego - zaczęło sie od tłuczenia 'gdzies z przodu"...rozebrałem, patrze a półoś wyłazi...i wysypała sie spinka...i wszystko jasne
mozna samemu zrobić: rozkręcasz sprzegiełko, prosisz kupla do pomocy (chyba że chcesz sie okląć z pół godziny), kolega wciska w piaste półoś a ty zakładasz spinke - mówią zeby wymienic spinke na naowa bo może wypadac jak juz raz wypadla....ja na starej jeźdze drugi sezon...i trzyma...
pozdro
PYTON
Pathfinder hula po szosach i bezszosach.... :-)

Awatar użytkownika
seba4x4

Kontaktowanie:

Post autor: seba4x4 » czw mar 30, 2006 12:45 pm

pyton pisze:wypadła spinka....miałem cos takiego - zaczęło sie od tłuczenia 'gdzies z przodu"...rozebrałem, patrze a półoś wyłazi...i wysypała sie spinka...i wszystko jasne
mozna samemu zrobić: rozkręcasz sprzegiełko, prosisz kupla do pomocy (chyba że chcesz sie okląć z pół godziny), kolega wciska w piaste półoś a ty zakładasz spinke - mówią zeby wymienic spinke na naowa bo może wypadac jak juz raz wypadla....ja na starej jeźdze drugi sezon...i trzyma...
pozdro
PYTON
Też tak myślę.
http://www.seba4x4.pl/
Escape 4WD '06
Santa Fe 4WD '04
GAZ 69 '70
Thunderbird 5,0 '84
CZ 350 '83

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”