gdzie sprawdzić Rodeo
Moderator: Albert_N
gdzie sprawdzić Rodeo
Witam
Gdzie (najlepiej w ASO) sprawdzić w Warszawie Honde Passport (czyli to samo co Isuzu Rodeo) przed kupnem? Możecie coś polecić? W Hondzie? W Isuzu (o ile jest?) w Oplu?
Pozdrawiam, Marcin
Gdzie (najlepiej w ASO) sprawdzić w Warszawie Honde Passport (czyli to samo co Isuzu Rodeo) przed kupnem? Możecie coś polecić? W Hondzie? W Isuzu (o ile jest?) w Oplu?
Pozdrawiam, Marcin
najlepiej ją sprawdzić w terenie 
jeżdze już dwa lata rondlem i uwierz mi nikt ci nic na temat tych samochodów nie powie więcej mają z nimi doświadczenia ich użytkownicy niż serwisy.
o serwisie hondy zapomnij serwis isuzu nie istnieje a w oplu same tłuki pracują.
jak chcesz coś wiedzieć konkretnego to pytaj jest kilku którzy znają dobrze frotki rondle i trupy a to naprawde jedna banda różnią się drobnymi szczegułami ze względu na różne kraje pochodzenia.

jeżdze już dwa lata rondlem i uwierz mi nikt ci nic na temat tych samochodów nie powie więcej mają z nimi doświadczenia ich użytkownicy niż serwisy.
o serwisie hondy zapomnij serwis isuzu nie istnieje a w oplu same tłuki pracują.
jak chcesz coś wiedzieć konkretnego to pytaj jest kilku którzy znają dobrze frotki rondle i trupy a to naprawde jedna banda różnią się drobnymi szczegułami ze względu na różne kraje pochodzenia.
Problem w tym, że szukam samochodu i jedna Honda Passport wygląda dosyć miło. Jednak jak przed zakupem sprawdzić np. załączanie (automatyczne) przedniego napędu? Zupełnie nie znam tego modelu i myślałem, że w Warszawie jest warsztat gdzie można podjechać i sprawdzić. W Łodzi pojechałbym do swojego mechanika 
Pozdrawiam, Marcin

Pozdrawiam, Marcin
przeciez zalaczanie przedniego napedu,nawet automatyczne,to sprawdzi ci kazdy warsztat 4x4Marcin1 pisze:Problem w tym, że szukam samochodu i jedna Honda Passport wygląda dosyć miło. Jednak jak przed zakupem sprawdzić np. załączanie (automatyczne) przedniego napędu? Zupełnie nie znam tego modelu i myślałem, że w Warszawie jest warsztat gdzie można podjechać i sprawdzić. W Łodzi pojechałbym do swojego mechanika
Pozdrawiam, Marcin
co za filozofia?

Jeśli jesteś z Łodzi to zagadnij do PAT-a. Jest właśnie z Łodzi i jeździ Isuzu Rodeo, może coś Ci pomoże lub doradzi...
W poniższym wątku go znajdziesz:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=28878
W poniższym wątku go znajdziesz:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=28878
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8