Olej rzepakowy
Moderator: Albert_N
Olej rzepakowy
Czy ktoś z braci jeździ Trooperem na rzepaku? Jeżeli tak, to proszę o wszelkie uwagi w tej kwestii!
Trooper 3.1 TDI
Toyota KDJ95
Toyota KDJ95
- fourup
- Kontaktowanie:
Ireczku!
Nikt sie tutaj głośno nie przyzna, bo zaraz przyjdzie skarbowka, zapieczetuje bak, zrobi rentgena w kuchni i do calego zapasu oleju spozywczego dojebią tyle akcyzy, ze trzeba bedzie troopka sprzedac, zeby wyplacic...
Do wiadomosci US: ja mam auto na gaz, nie leje rzepaka. Myslalem o Ronsonie, ale za drogo wychodzi...

Ale jakby co, to moze na emila Ci ktoś coś doradzi...
Nikt sie tutaj głośno nie przyzna, bo zaraz przyjdzie skarbowka, zapieczetuje bak, zrobi rentgena w kuchni i do calego zapasu oleju spozywczego dojebią tyle akcyzy, ze trzeba bedzie troopka sprzedac, zeby wyplacic...

Do wiadomosci US: ja mam auto na gaz, nie leje rzepaka. Myslalem o Ronsonie, ale za drogo wychodzi...

Ale jakby co, to moze na emila Ci ktoś coś doradzi...

~fourup/zupka
Troopek był
Opuzu Frontper się już nie buduje...
GG:7509837
GSM:660264573
Troopek był

powermac pisze:Przepraszam Cię bardzo Pasza, po co mam przenosic dyskusję w inne miejsce. Mnie nie interesuje jak jeździ cytryna czy parch czy ciężarówki, nie interesują mnie także jałowe dyskusje teoretyków, tylko jak się praktycznie zachowuje Trooper. Bo taki samochód posiadam.
@ powermac ymm układy wtryskowe działaja na takiej samej zasadzie czy w Citroenie czy w Nissanie - nie sądze aby Trooper był inny

Ale przenoszenia wątku tez nie rozumiem bo niby po co

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- fourup
- Kontaktowanie:
Nieprawda!Eskapada pisze:(...) układy wtryskowe działaja na takiej samej zasadzie czy w Citroenie czy w Nissanie - nie sądze aby Trooper był inny...
Trooperki to jedyne w swoim rodzaju autka!
Jedyne i wyjątkowe!
No!

~fourup/zupka
Troopek był
Troopek był