Układ paliwowy
Moderator: Albert_N
Czytam i czytam i ze szczescia umieram. Ostatnio wyjalem i wlozylem zbiornik w 2,5 godziny. NIc nie urwalem i niec mi nie zostalo w rekach.... Chyba nie musi byc tak strasznie z tym troopkiem. To chyba zalezy od egzemplaza. no i na koniec.... nie znalazlem zadnej rdzy na zadnym z powyzszych elementow. Wiec moze nie koniecznie mozna osiwiec demontujac zbiornik w troopku? moja wiedza na temat tego samochodu ogranicza sie do jedynego , z reszta mojego egzemplarza (87) wiec mysle ze Vandall ma pewnie duzo racji ale.... mozna sie przyjemnie rozczarowac czego goraco zycze:)
BMW X5 3.0 D rocznik 2002
W Norwegii to ja byłem tylko na lotnisku,ale podejrzewam,że wy tam nie macie takiego toksycznego błota jak w pl
.
Natomiast faktem jest,że ja zawsze trafiałem na najgorsze przypadki
Poza tym jak już zbiornik sciągniety,to nie zrobisz końcówek ramy,mocowań resorów i nowej tylnej belki z hakiem/bo wygnita/?
Strzemiona tylne to lepiej od razu wywalić i wstawić se od uaza-razem z tymi uszami co są w uazie do ramy /tu obspawać/.No i oczywiście poliuretany.
Generalnie satysfakcja potem duża

Natomiast faktem jest,że ja zawsze trafiałem na najgorsze przypadki

Poza tym jak już zbiornik sciągniety,to nie zrobisz końcówek ramy,mocowań resorów i nowej tylnej belki z hakiem/bo wygnita/?

Strzemiona tylne to lepiej od razu wywalić i wstawić se od uaza-razem z tymi uszami co są w uazie do ramy /tu obspawać/.No i oczywiście poliuretany.
Generalnie satysfakcja potem duża

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
toksyczne bloto
no o bloto to u nas stosunkowo trudno bo kamole wszedzie ale jak ktos bardzo chce to i bloto znajdzie. za to sola tak laduja w zimie ze samochod traci na wadze po zimie jakies 20 kilo bo go tak wpierdziela:) co do robotki wokol zbiornika to..... dokladnie taki jest planowany zakres robot... tyle tylko ze robie to na raty bo autem jezdze na codzien i jak mam wolny wieczor to....jade z koksem:) niestety.... lubie te robote:) no i trupek sie odwdziecza:) wiernoscia:) w zasadzie projekt pt. trooper jest juz na ukonczeniu. za jakis czas sie pochwale zdjeciami. mmmmm..... miodzio:) nie powiem ....wiele z rad udzielanych na forum bardzo mi sie przydalo!!!
BMW X5 3.0 D rocznik 2002
No czekamy na fotki,bo o ile pamietam to trochę sie juz "walcujesz"ze swoim
Wiadomo,ze do pl trafiają najgorsze sztuki.Mimo to wspominam ten samochód z dużym sentymentem-kapitalnie się do niego wsiada,mimo ze krótki to b pakowny,komfortowy,dobra ergonomia itp.
Mazur-Twój to jeszcze nie taki zły był jak pamietam

Wiadomo,ze do pl trafiają najgorsze sztuki.Mimo to wspominam ten samochód z dużym sentymentem-kapitalnie się do niego wsiada,mimo ze krótki to b pakowny,komfortowy,dobra ergonomia itp.
Mazur-Twój to jeszcze nie taki zły był jak pamietam

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl