Plandeka Trooper '86 2.3B

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

Filipp
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Plandeka Trooper '86 2.3B

Post autor: Filipp » sob maja 19, 2007 11:52 pm

Witam :D

Dzis, a w zasadzie juz wczoraj kupilismy z tata Isuzu Troopera rocznik '86 silnik 2.3B z plandeka... silnik zagazowany ale dziala slicznie, skrzynia tez sobie ladnie radzi, biegi wchodza leciutko, wiec pod tym wzgledem jest wszytko ok :D

Buda zgnita niestety, jednak widac, ze byla robiona wiec jest wzglednie dobrze, rama wyglada w porządku, widac na niej troche rdzy, ale po ladnym wyczyszczeniu i zaknoserwowaniu powinno byc ok, tyl zostal podniesiony i to dosc niechlujnie, ale to sie zrobi :) Ogólnie jest pare zeczy do zrobienia, ale to chyba normalne :)

Wizulanie wyglada zle, zarowno wewnatrz jak i z zewnatrz.

Wracajac do tematu, czy orientuje sie ktos ile moze kosztowac nowa plandeka do tego troopera? bo niestety jest w oplakanym stanie i do zimy przydalo by sie ja wymienic :)

Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony pn maja 21, 2007 1:48 pm przez Filipp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fourup
Kontaktowanie:

Post autor: fourup » ndz maja 20, 2007 1:01 pm

Klamki i korbki, to towar wybitnie deficytowy...
Korbka daje się zaadaptować od Fiata Uno, ale trzeba ją młotkiem nabijać na wieloklin.
Z klamek została mi tylko "miseczka", bo "języczki" już mi wyszły...

W temacie plandeki (rozumiem, że chcesz porządną, a nie kawałek szmatki) - najlepiej zaatakuj na CB TIRowców - powiedzą Ci dokładnie gdzie w Twojej okolicy jest najbliższy plandecznik, i gdzie jest najlepszy (to nie zawsze ten sam punkt!)...
~fourup/zupka
Troopek był :(
Opuzu Frontper się już nie buduje... :)15

GG:7509837
GSM:660264573

kandiru

Post autor: kandiru » ndz lip 08, 2007 8:00 pm

Jakbyś szukał części do Troopka to widziałem dwa Troopcie w Gdyni na szrocie. Wala się u mnie trochę różnych pierdółek po moim Troopku...
Jeep Liberty 3.7 kiedyś: Suzuki Jimny 1.3, Suzuki SJ413, Patrol K-260 i Trooper 2.3

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”