czy warto kupic tropera jako somochód na rajdy

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
BABCIA I

Post autor: BABCIA I » pn kwie 30, 2007 7:29 am

Proponuję cztery i będzie O.K.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
Suza Viertarka......4x4 !

Awatar użytkownika
Hamman
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Hamman » pn kwie 30, 2007 9:34 pm

A u mnie to jest tak: silnik 2,6 na gaźniku bo wcześniej był silnik G200 czyli dwulitrówka więc układ zasilania pozostał (z wyjątkiem pompy paliwa).
Spalanie: LPG: 18 miasto, 14-15 trasa. Benzyna 21 miasto bo mieszanka bogatsza i jałowy tak na ok 1200 obrotów. Na trasie benzyny nie sprawdzałem bo mam też inne wydatki.
Jednakowoż przy obecnym stosunku ceny LPG do benzyny lepiej opłaca mi się jeździć gaźnikowym Trupkiem 2,6 na elpegie niż cienkusiem 900 na wtrysku. Gdyby ktoś pytał o fajne miejskie autko to polecam długiego troopera :D
Poza tym chyba dla większości z nas te nasze autka to ulubione zabawki. Jak byłem mały to nigdy nie patrzyłem na jak długo wystarczy mi bateria w plastikowym Wartburgu z taką maleńką kierownicą na kabelku. Teraz zamieniłem plastikowego warbla na metalowego troopka i zabawa trwa dalej! :wink:
A co do okrągłych świateł - naszykujcie dwuosobowy stos - bardzo lubię za to pojarki i troopery "jedynki" :)2 (patrz zdjęcie po lewej).
#1 - GR Y60 (promień skrętu 14m), #2 - Feroza (promień skrętu 5m)

CB w terenie kanał 16

Awatar użytkownika
mazur73

Post autor: mazur73 » pn kwie 30, 2007 9:50 pm

Mam jeszcze jedno wolne miejsce w piekarniku - serdecznie zapraszam na te 4 zdrowaśki ,moge obiecać że atmosfera będzie gorąca :)
http://www.mazur73.pl/
Trooper 2,8td 88 r long
Cadillac Seville 4,6l , 306 KM

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”