Przyciemnianie szyb.
Moderator: Albert_N
Przyciemnianie szyb.
Czy może ktos wie jakie są koszty przyciemnienia szyb w krótkim Tropku?
Isuzu Trooper 2,8 Tdi
GG:2001578
GG:2001578
- MACIEK KRAKÓW
no powodów zawsze kilka jak dlamnie
1.zawsze woze mase szpejów nie lepiej jak ich nie widac ze wzgledów estetyi i lepiej zeby sie komus nie spodobały
2 trudniej wybic szybe
3. mniej sie nagrzewa
4.moze i lepiej wyglada
ja oczywiscie robie tyko tył ,przednia i 2 boczne zostana normalnie bo jak sie je zaciemni to nic nie widac a czesto w nocy jezdze
1.zawsze woze mase szpejów nie lepiej jak ich nie widac ze wzgledów estetyi i lepiej zeby sie komus nie spodobały
2 trudniej wybic szybe
3. mniej sie nagrzewa
4.moze i lepiej wyglada
ja oczywiscie robie tyko tył ,przednia i 2 boczne zostana normalnie bo jak sie je zaciemni to nic nie widac a czesto w nocy jezdze
j_a_c Jacek gg 467538
Monterey 4x4
Monterey 4x4
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Zależy, co założysz. Założenie taniej folii przez fachowca w długim Isuzu kosztowało mnie 150 zł. Gdy miałem krótkie Isuzu, ale zakładałem folię z atestem, 5-warstwową, atermiczną itd, sama folia kosztowała po znajomości 200 zł (bez robocizny).
Maciek Kraków - przecież to nie twoje auto, więc jaki problem?
Maciek Kraków - przecież to nie twoje auto, więc jaki problem?
- MACIEK KRAKÓW
Ale z przyciemniona tylna to sie nie bardzo w nocy jezdzi i to szczegolnie podczas cofania
Nie jestem zwolennikiem przyciemniania, a zlodziej tym bardziej przyciemniana wybije bo wiadomo, ze ktos, cos usiluje schowac

Nie jestem zwolennikiem przyciemniania, a zlodziej tym bardziej przyciemniana wybije bo wiadomo, ze ktos, cos usiluje schowac

Bertone FREECLIMBER I 2.7i 91r.
Suzuki Jimny 1.3i 07r. 30" MT 2xARB
Suzuki GV I 3D 2.0TD 05r.
Suzuki Jimny 1.3i 07r. 30" MT 2xARB
Suzuki GV I 3D 2.0TD 05r.
- MACIEK KRAKÓW
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Z cofaniem nie ma problemów, jeśli założy się firmową folię, od środka jest o wiele bardziej jasna, niż na zewnątrz. Ja na szczęście mieszkam "na prowincji" i jeszcze nie próbowali mi wybić szybMACIEK KRAKÓW pisze:Ale z przyciemniona tylna to sie nie bardzo w nocy jezdzi i to szczegolnie podczas cofania![]()

- MACIEK KRAKÓW
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Powiem więcej, po roku posiadania auta naprawiłem centrany zamek, by móc go czasami zakluczyćMACIEK KRAKÓW pisze:To masz seba4x4 szczescie, bo ja non-stop patrze co mam w srodku zeby tego zlodzieje nie widzieli

- MACIEK KRAKÓW