Witam,jestem zainteresowany kupnem tego auta,prosze o opinie i porady.
Auto ma sluzyc do jazdy na codzien i co jakis czas na wypady na ryby
Co myslicie o tym aucie?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1333123
ISUZU TROOPER 2,2 TD,1990 CZY WARTO?
Moderator: Albert_N
O ile mnie pamięć nie myli, to w 1990 roku były produkowane Troopery z silnikiem 2.8 TDI, tak więc jest to jakaś zmota. Prawdopodobnie rozleciał się silnik 2.8, właściciel nie znalazł tego samego i wsadził 2.2. Generalnie ten silniczek stary jest i słabiutki. No i cena za ten samochód taka sobie. Na zdjęciach wygląda fajnie, ale trzeba sprawdzić w rzeczywistości jaki jest. No przede wszystkim rama.
Trooper 3.1 TDI
Toyota KDJ95
Toyota KDJ95
- vobo
-
- Kontaktowanie:
poza tym moim skromnym zdaniem silnik 2.2 oraz długa buda raczej nie należą do najlepszych "małżeństw"
a co się tyczy tego egzemplarza, to o ile mi wiadomo dość długo nie może się sprzedać - fakt, cena średnio atrakcyjne.
Weź pod uwagę jeszcze jeden czynnik - tzw. pakiet startowy. Ja kupiłem 2.6 benzyna + gaz z 1989r, w stanie idealnym w grudniu 2006, a już wtopiłem w moje maleństwo jakieś 3 tyś zł.
pozdrawiam,
i życzę owocnych poszukiwań
Maciek
PS. ja tak do 8 tyś zł szukałbym raczej 2.8 td
a co się tyczy tego egzemplarza, to o ile mi wiadomo dość długo nie może się sprzedać - fakt, cena średnio atrakcyjne.
Weź pod uwagę jeszcze jeden czynnik - tzw. pakiet startowy. Ja kupiłem 2.6 benzyna + gaz z 1989r, w stanie idealnym w grudniu 2006, a już wtopiłem w moje maleństwo jakieś 3 tyś zł.
pozdrawiam,
i życzę owocnych poszukiwań
Maciek
PS. ja tak do 8 tyś zł szukałbym raczej 2.8 td
Samiec 1.9TD rodem z Hiszpanii