Szukam bezpieczników

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
kowal1912

Szukam bezpieczników

Post autor: kowal1912 » śr cze 06, 2007 8:52 am

szukam bezpieczników u siebie w Troopku .Mam tylko 6 sztuk w skrzynce po lewej stronie od kierowcy. Nie działa mi oświetlenie kabiny w środku spryskiwacz tylny i wycieraczka tylna.gdzie szukać napięcia???
JeepoMontero 2.5TDI BFG M/T33"
Tel. 601 88 67 10 Orange

Awatar użytkownika
pbyra

Re: Szukam bezpieczników

Post autor: pbyra » śr cze 06, 2007 9:51 am

kowal1912 pisze:szukam bezpieczników u siebie w Troopku .Mam tylko 6 sztuk w skrzynce po lewej stronie od kierowcy. Nie działa mi oświetlenie kabiny w środku spryskiwacz tylny i wycieraczka tylna.gdzie szukać napięcia???
a w kabinie szukałeś ?? ?? oczywiście bezpieczników :)
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ

gg: 4793104

Awatar użytkownika
Hamman
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Post autor: Hamman » śr cze 06, 2007 2:34 pm

Normalnie w truperze to całe pudło bezpieczników powinno być pod maską po lewej stronie patrząc z punktu widzenia kierowcy. Jeśli masz dwudziestoparoletnie auto (tak jak ja) to prawie na pewno będzie coś namotane w instalacji. U mnie przeróbek nie da się zliczyć.
Jedynym sposobem w problemach z instalacją to iść "po nitce do kłębka" czyli po przewodach. Zgodnie z tym co podaje literatura przewody obwodu tylnego spryskiwacza mają kolory niebieski i niebiesko-czarny a tylnej wycieraczki biało-niebieski, niebiesko-czerwony, i niebieski. Zobacz też czy nie puściło gdzieś połączenia z masą (zawsze czarne przewody).
#1 - GR Y60 (promień skrętu 14m), #2 - Feroza (promień skrętu 5m)

CB w terenie kanał 16

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”