Pewnie mnie zakrzyczycie że nie uzywam opcji szukaj ale naprawde nic nie znalazłem. A więc jak w troopku sprawuje się przednie zawieszenie? Chodzi mi o modele powyżej 2000r. Bo chyba tam są drązki skrętne a miałem takie coś w nissanie terrano2 i nie byłem zadowolony (ciagle się wycierały ograniczniki skrętu i coś chrupało:) Z góry dziękuję za pomoc.
Przy okazji zapytam jeszcze czy blachy lubią rdzewieć? jeśli tak to na jakie miejsca zwracać uwagę?
Drążki skrętne?
Moderator: Albert_N
Drążki skrętne?
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
jeślui się coś nadmiernie wycierało to pewnie się niezgadzały konty zawieszenia co może oznaczać DZWON + ZŁA naprawa = czteroślad. Mam w terrano drazki zrobiłem 130tyś zero problemów w montim tez są narazie zrobiłem tylko 20 tyś a ma zrobione 180tyś i nic sie nie dzieje. Jeśli chodzi o komfort na czarnym to ani terrano ani pajero się nie umywa

PATROL lift 10" + simex 35" SWAP JEEP 5,2 V8 

Dziękuje za odpowiedź. Rzeczywiści terrano był po dzwonku tylko jak go teściu kupował to słabo obejrzał a okazało się że miał prostowaną ramę.
Chodzi mi właśnie o podruzowania 50% po czarnym a 50% po lesie ale drogi nie typowo terenowe tylko zwykłe szutrowe. Pozdrawiam
Chodzi mi właśnie o podruzowania 50% po czarnym a 50% po lesie ale drogi nie typowo terenowe tylko zwykłe szutrowe. Pozdrawiam
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
verbea napisał
Jeśli takie jak napisałeś wez to które ci się bardziej podoba po takich poradzi sobie nawet Subarka.Przemyśl co jest wazniejsze cisza i komfort czy w łaściwości terenowe.Chodzi mi właśnie o podruzowania 50% po czarnym a 50% po lesie ale drogi nie typowo terenowe tylko zwykłe szutrowe.
PATROL lift 10" + simex 35" SWAP JEEP 5,2 V8