wypluło cały olej z silnika wydechem
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
wypluło cały olej z silnika wydechem
WYDMUCHAŁO CIURKIEM CAŁY OLEJ Z SILNIKA PRZEZ WYDECH
witam tłumikiem wypluło cały olej z silnika co mogło się stać mam silnik 2,8 td z 1991 roku,Woda w układzie chłodzenia jest stan. Może to wina turbiny wyssała cały olej czy padł silnik.Auto odpala ciśnienie zero. Proszę o pomoc

mirek
EE, przesadzasz , pewnie mu nic nie bedzieWYDMUCHAŁO CIURKIEM CAŁY OLEJ Z SILNIKA PRZEZ WYDECH witam tłumikiem wypluło cały olej z silnika co mogło się stać mam silnik 2,8 td z 1991 roku,Woda w układzie chłodzenia jest stan. Może to wina turbiny wyssała cały olej czy padł silnik.Auto odpala ciśnienie zero. Proszę o pomoc

szukaj drugiego
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Re: wypluło cały olej z silnika wydechem
To wina podciśnienia w tłumiku. Jak tłumik jest za bardzo szczelny to robi się tam podciśnienie z powodu przepływu powietrza wkoło tłumika. Trzeba lekko rozszczelnić tłumik i będzie OK.lawetaisuzu pisze:WYDMUCHAŁO CIURKIEM CAŁY OLEJ Z SILNIKA PRZEZ WYDECHwitam tłumikiem wypluło cały olej z silnika co mogło się stać mam silnik 2,8 td z 1991 roku,Woda w układzie chłodzenia jest stan. Może to wina turbiny wyssała cały olej czy padł silnik.Auto odpala ciśnienie zero. Proszę o pomoc
VW T4 syncro, 2.4D, long 

-
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...