Kilka pytań
Moderator: Albert_N
Kilka pytań
Chciałem zapytać odnośnie szpery tylnego mostu czy orientuje się ktoś od jakiego roku była montowana ? i czy jest szansa na to żeby ją jakoś odratować po wlaniu do niej zwykłego oleju przez wcześniejszego właściciela ? No i kolejne pytanie po wywaleniu kompresora spalin przychodziło do niego kilka wężyków czy ktoś orientuje się jak je podpiąć później ? albo które zaślepić
aby uratować LSD - musisz go rozebrać w drobny mak (dyferencjał) i przemyć do czysta tarczki LSD. Zalać spirax-a lub coś podobnego do LSD. Ale umówmy się na ile może być sprawna "blokada" LSD po kilkunastu latach używania - przecież tarczki się ścierają . Jednak popróbować warto ---- szczególnie jak masz chęć i póki napalony jesteś 

Patrol G-60 3,5D '75 => prawdopodobnie jedyny w PL 

dzięki aktualnie w krakowie jestem więc nic przy aucie nie zrobię ale oczywiście z góry dzieki przydadzą się jak wróce
Ale porobileś tych zdjęć teraz dopiero zobaczylem
a swoją drogą to masz troopka w super świetnym stanie z komory silnika można jeść
jeszcze biała jest u mnie to nawet maska od spodu od błota brudna jest 

Re: Kilka pytań
Zaslepiasz wloty do obudowy filtra powietrza (z tego co pamietam to dwa, fi okolo 15mm) oraz jeden cienki przewod podcisnienia ktory idzie do kolektora ssacego.matee2 pisze:Chciałem zapytać odnośnie szpery tylnego mostu czy orientuje się ktoś od jakiego roku była montowana ? i czy jest szansa na to żeby ją jakoś odratować po wlaniu do niej zwykłego oleju przez wcześniejszego właściciela ? No i kolejne pytanie po wywaleniu kompresora spalin przychodziło do niego kilka wężyków czy ktoś orientuje się jak je podpiąć później ? albo które zaślepić
---
Pozdrawiam
Santek
Isuzu Trooper 2.3 B, Pajero 3.2 DiD, LR Disco 300 TDi
Pozdrawiam
Santek
Isuzu Trooper 2.3 B, Pajero 3.2 DiD, LR Disco 300 TDi
http://www.allegro.pl/item438151459_bla ... _mp36.html hehehehe wniknijcie sobie może komyś takie radyjko przypasuje warto oglądnąć wszystkie zdjęcia z aukcji 

matee2 napisał

Nie tyle warto je kupić co jechać obejrzeć na żywohttp://www.allegro.pl/item438151459_bla ... _mp36.html hehehehe wniknijcie sobie może komyś takie radyjko przypasuje warto oglądnąć wszystkie zdjęcia z aukcji

PATROL lift 10" + simex 35" SWAP JEEP 5,2 V8