LINKI HAMULCA RĘCZNEGO czy jest jakiś zamiennik

Trooper, Amigo, Rodeo, WFR, Bighorn, D-Max

Moderator: Albert_N

lawetaisuzu
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

LINKI HAMULCA RĘCZNEGO czy jest jakiś zamiennik

Post autor: lawetaisuzu » śr wrz 24, 2008 9:16 pm

Witam czy ktoś wie od czego można dopasować linki hamulca ręcznego do wersji long.W moim TRUPKU linki stoją w pancerzach na amen,prubowałem moczyć w ropie,wd 40 i nic. Pewnie ktoś przerabiał ten temat i dopasowywał od innego auta. POZDRAWIAM
mirek

Awatar użytkownika
matee2

Post autor: matee2 » śr wrz 24, 2008 9:26 pm

w sumei to ja dorabiałem przednią cześć ale nei wiem od czego to było znajomy miał na warsztacie kilka linek od jakichś aut wziolem chyba ze 3 no i przerobilem konic jeden i było a poco dorabiać nie lepiej kupic używaną ?

nietoperz667
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: nietoperz667 » śr wrz 24, 2008 9:36 pm

ja do swojego kupowałem na przypadkowo wypatrzonym gdzies w polsce szrocie dałem za obydwie tylne linki stówke dwa dni temu pojawiły sie na allegro za 50 nr aukcji 438212989

lawetaisuzu
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: lawetaisuzu » czw wrz 25, 2008 1:54 pm

Dzięki za wiadomości o linkach ręcznego.Dziś wykukałem w Otwocku bo mieszkam niedaleko gościa co dorabia linki na wzór starych i na jutro mi zrobi zapłacę za 2 linki 80 zł Pozdrawiam. Własnie od kilku tygodni robię nowy lakier w TRUPKU przemalowałem z białego na czarno i zielona żarówa do połowy drzwi jak skończę i poskładam to zamieszczę zdjęcia . Wogóle przemalowanie całego to fuuuuul roboty żona już mnie przekleła za te noce w garażu ale mocno dąże do celu. SORY ŻE ZANUDZAM ALE TU JEST TOWARZYSTWO CO CZUJE BLUSA. POZDR.
mirek

Awatar użytkownika
matee2

Post autor: matee2 » czw wrz 25, 2008 2:48 pm

raczej nie inaczej jasne że czujemy :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Isuzu”