7 osobowy trooper?
Moderator: Albert_N
7 osobowy trooper?
Witam czytałem kilka postów na ten temat i niema jasnego wniosku. Czy były fabryczne troopery 7 osobowe, bo znalazlem takiego:
http://www.allegro.pl/item697149741_isu ... skora.html
Pozdrawiam
http://www.allegro.pl/item697149741_isu ... skora.html
Pozdrawiam
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Re: 7 osobowy trooper?
Tak, to sa fabryczne troopery z trzecim rzedem siedzen.
Isuzu Monterey 3.1 LTD, +2", Safari snorkel, Superwinch, KL78 32"
• trooper4x4.pl
• trooper4x4.pl
Mają dwa dodatkowe siedzenia montowane na nadkolach i składane "na okna". Jak najbardziej oryginalne. Mam tak w swoim r'2002 tyle, że w fabryczne miejsca musiałem sobie zamontować siedzenia od innego egzemplarza. Siedzenia, pasy, itp. Fajna sprawa choć trochę ciasno 

mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Dzięki dzięki. Widzę że posiadasz też troopka z silnikiem 3.0. Nie masz z nim kłopotów? Bo różne rzeczy słyszałem i się długo zastanawiam czy kupić sobie takiego.
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Jak masz szczęście i nos do egzemplarzy w 100% pewnych to kupuj bo tak długo jak chodzi i jest w porządku to bardzo fajny silnik
Ale jak cokolwiek strzeli to gehenna nie ma końca. Mój od zeszłego roku od marca do teraz w warsztacie stoi jakieś w sumie 8-9 miesięcy
Podstawowy problem to problem z komputerem. 95% stacji diagnozujących w różnych serwisach łącznie z oplowskimi nie daje sobie rady ze zdiagnozowaniem tego samochodu, albo nie potrafią się z nim połączyć albo nie wyszukują tego co potrzeba. Dlatego czekam aż w pobliżu zgodnie z zapowiedziami ktoś zacznie sprzedawać D-Maxa i uruchomi jakiś serwis.
Generalnie gdyby nie kasa którą już wsadziłem w ten samochód i fakt że bardzo mi się podoba to pewnie zakończyłbym już dawno przygodę z Isuzu i sprzedał dziada a za kase niego kupiłbym jakiegoś Parcha albo Misiufisiu coby przynajmniej z serwisem i naprawami nie mieć problemów.

Generalnie gdyby nie kasa którą już wsadziłem w ten samochód i fakt że bardzo mi się podoba to pewnie zakończyłbym już dawno przygodę z Isuzu i sprzedał dziada a za kase niego kupiłbym jakiegoś Parcha albo Misiufisiu coby przynajmniej z serwisem i naprawami nie mieć problemów.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

myslisz że z D Maxem nie będzie problemów
? sam jestem ciekaw , bo zastanawiam się nad pickapem.

GR Y60 + Gaz69 = Meksyk
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
...a mnie nic nigdy nie wybucha i zdanżam na czas .
Problemy będą tak długo jak nie będzie serwisu firmowanego przez Isuzu z ich stacjami diagnostycznymi.
)