re
Moderator: Albert_N
Re: 3 raz robiona uszczelka pod głowicą
a głowice były splanowane?grzybello pisze:Już 3 raz padła uszczelka pod głowica Isuzu Trooper 2.6 90r
Miał juz ktoś podobny przypadek -- ma ktoś cudowne lekarstewko
Tak dokładnie
Ostatnio zmieniony czw maja 26, 2011 2:23 pm przez grzybello, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmień mechanika 

SKYTROL-RB25DET,37'',2xdiff lock,Warn+Superwinch
znaczy dobry mechanik 

szczecin ..... po prostu dziura
a w dole parch 2.8 3cale i 35 cali 

Ten silnik (2.6) niestety ma problem z głowicą i uszczelką, ale porządne szlify na głowicy i bloku plus dobra uszczelka a po wszystkim sprawny układ chłodzenia silnika powinny na 99,9% załatwić sprawę.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

Śruby też wymień.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Dokładnie, przetestowałem na swoim tropie.Nahen pisze:Ten silnik (2.6) niestety ma problem z głowicą i uszczelką, ale porządne szlify na głowicy i bloku plus dobra uszczelka a po wszystkim sprawny układ chłodzenia silnika powinny na 99,9% załatwić sprawę.
Ania, proponuję, żebyś dała swoją Perełkę Lolkowi z Krakowa. Gość prowadzi serwis troperów, ma doświadczenie.
Nr tel. na PW.
Defender 90
Tak dzieki
Ostatnio zmieniony czw maja 26, 2011 2:23 pm przez grzybello, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- jestem tu nowy...
To za ile chcesz go sprzedać