Pacjent to d-max my2012. ASO nie wie

Można jeździć aż się coś rozpadnie (gwarancja)... ale irytuje

Moderator: Albert_N
Wcześnie też było ale bardzo rzadko.Mroczny pisze:objawiło się to wraz z mrozami?
Jest to jakiś pomysł... zwłaszcza, że niebawem jadę na narty do Włoch... wolał bym żeby się rozleciało przed lub po niż w trakcie wyjazdu...suzi4WD pisze:może porządnie podwozie wymyć wodą pod ciśnieniem
szybciej się zepsuje albo naprawi
Fajne... ale chyba aż tak to mi się nie chce. Jak się rozleci to zadzwonię po ADAC i niech zawiozą do serwisu na naprawę gwarancyjną, a mi dadzą samochód zastępczyernil pisze:Kup sobie takie urządzenie używane firmy Snap-on. W nazwie ma chyba słowo ucho in inglisz. Zestaw czujek, które umiejscawiasz w kilku miejscach w aucie, przełącznik i słuchawki. Przełącznikiem przepinasz na dany numerek czujki i lokalizujesz rejon coraz bardziej precyzyjnie.
Działa.
Nie mam warsztatu. Pracuję w zupełnie innej branżyernil pisze:No tak tak, sądziłem, że to może Ci się przydać w warsztatowaniu też. Ale może pomyliłem nicki i Ty nie warsztatujesz.
Gdzie ten zaklad jestalfik pisze:Mi coś wibrowało przy większych prędkościach. Znalazłem w Ząbkach pod Warszawą zakład ze stanowiskiem rolkowym, na którym mogą napędzić auto w miejscu. Od razu wyszło co sie teleportacji, a nie było to oczywiste.
Czad to jest ASO Isuzu...Mroczny pisze:Czad to jest, ze ma facet nowy wózek. Wydał kupę kasy, wóz jest na gwarancji. Nie będąc mechanikiem człowiek słyszy problem, zgłasza mechanikom i... nic. I jedzie na urlop nowym wozem za cieżkie pieniądze w stresie jakby jechał starym autem... bo nawet jak jest full pakiet ubezpieczeń to jednak szkoda urlopu na stanie przy drodze i czekanie na assistance
edit
Adam - ja bym poświecił chwilę i podjechał przed wyjazdem do zaprzyjaźnionego warsztatu. Tak aby ktoś z wyobraxnią wyeliminował elementy istotne. Jesli to popiskuje tuleja metalowo gumowa - to spokojnie zrobisz wycieczkę. Jeśli natomiast krzyżak, sworzeń czy coś w tej podobie - lepiej wyeliminować na czas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość