Blokada mostów frontera A
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Blokada mostów frontera A
Witam wszystkich forumowiczów, od kilku miesięcy jestem posiadaczem frontery A 94r 2.4. Samochód został podniesiony, założone orurowanie, opony MT, w terenie bardzo dobrze się spisuje, ale ostatnio miałem problem w błocie i ze względu na brak blokad mostów potrzebowałem pomocy. Czy orientuje się ktoś czy można kupić blokadę mostów do frotki A? Jak rozwiązać, widzialem samochody z zaspawanym mostem tylnym ale nie wiem czy jest to dobry pomysł.
Re: Blokada mostów frontera A
To bardzo dobry pomysł. Najlepiej się sprawdza pospawanie talerza z jednym z satelitów...nie puści.
Też Cie witamy.
Też Cie witamy.
Zbowid

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
Spawanie talerza do satelity jest dla amatorów!
Najlepiej cyknąć talerz z atakiem

Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
A jak się zamiast koła przykreci samą felge to mamy wyciagarke

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- mazurkas007
-
Można z uzyciem preta zbrojeniowego fi12 pospawac = zablokowac razem przedni i tylny most, i nawet hak od przyczepy.
Wtedy to już zaden teren nie straszny.
Wtedy to już zaden teren nie straszny.
Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
-
- jestem tu nowy...
Dzięki za super porady
udzielone odpowiedzi dobitnie pokazują poziom jaki reprezentują osoby, które tych odpowiedzi udzielają... Pytanie główne brzmiało czy jest możliwość gdzieś takie blokady dostać, ale to trzeba ze zrozumieniem przeczytać.

Znowu masz racje: warto czytać. 

Zbowid

- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
No cóż.... jakie pytanie, taka odpowiedź.dominik0016 pisze: ↑śr sty 09, 2019 9:01 pmDzięki za super poradyudzielone odpowiedzi dobitnie pokazują poziom jaki reprezentują osoby, które tych odpowiedzi udzielają...
Alkohol spożywany z umiarem, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
Ołkej: Lokka. Kiedyś robiła, nie wiem jak teraz.dominik0016 pisze: ↑pn sty 07, 2019 7:05 pmWitam wszystkich forumowiczów, od kilku miesięcy jestem posiadaczem frontery A 94r 2.4. Samochód został podniesiony, założone orurowanie, opony MT, w terenie bardzo dobrze się spisuje, ale ostatnio miałem problem w błocie i ze względu na brak blokad mostów potrzebowałem pomocy. Czy orientuje się ktoś czy można kupić blokadę mostów do frotki A? Jak rozwiązać, widzialem samochody z zaspawanym mostem tylnym ale nie wiem czy jest to dobry pomysł.
I tak jestem pod wrażeniem, że nie było informacji, pytania o przedni dyfer. ze się mielił, chociaż trzymam kciuki, że te MTkie to nie nalewki Simexa albo inszego destruktora IFSa.
Tytus