Mam zatem 2 pytania (na razie...

1. Na co w szczególności zwrócić uwagę przy zakupie tej wersji Frotki?
2. Po czym można zorientować się czy silnik jest OK, czy też zajechany?
Moderator: Mroczny
poczytaj forum jeszcze trochejannik pisze:Po konsultacjach i rozważaniach oraz po przeczytaniu sporej ilości postów zdecydowałem się na Frotkę 2.8.
jannik pisze: Mam zatem 2 pytania (na razie... )
1. Na co w szczególności zwrócić uwagę przy zakupie tej wersji Frotki?
2. Po czym można zorientować się czy silnik jest OK, czy też zajechany?
Eskapada,jednak to ty musisz trochę jeszcze poczytać, bo o frotach to jednak mało wieszEskapada pisze:poczytaj forum jeszcze trochejannik pisze:Po konsultacjach i rozważaniach oraz po przeczytaniu sporej ilości postów zdecydowałem się na Frotkę 2.8.- sądząc po pytaniach ponieżej mam wrażenie że za mało czytłeś
![]()
Skoro tak twierdzisz to poczytamPiotrul pisze:Eskapada,jednak to ty musisz trochę jeszcze poczytać, bo o frotach to jednak mało wieszEskapada pisze:poczytaj forum jeszcze trochejannik pisze:Po konsultacjach i rozważaniach oraz po przeczytaniu sporej ilości postów zdecydowałem się na Frotkę 2.8.- sądząc po pytaniach ponieżej mam wrażenie że za mało czytłeś
![]()
![]()
Dzięki za słowa otuchy Balkaniedriverze, ale z tym sercem na dłoni przepełnionym nadzieją to chyba przesada.. ?Balkandriver pisze:...człowiek po prostu się pyta, licząc na życzliwość... I on do Was z sercem na dłoni i nadzieją w sercu...
jezeli nie dziala, to nie dziala ... i niewiele wiecej bez doglebnej inwazyjnej diagnozy, na ktora wlascieil moze sie nie zgodzicjannik pisze:...(poza tym, że np. nie działa)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość