Sprzedałem Frotę
Moderator: Mroczny
Sprzedałem Frotę
Łza w oku sie kręci..... Ale będe tu zaglądał i jak ktoś ma pytanie co do Froty B zwłaszcza z silnikiem V6 to śmiało.
Teraz przesiadam się na dział "Nissan"
- !!PiOtReK!!
- jestem tu nowy...
- mazurkas007
-
Re: Sprzedałem Frotę
Ryży Koń pisze:Łza w oku sie kręci..... Ale będe tu zaglądał i jak ktoś ma pytanie co do Froty B zwłaszcza z silnikiem V6 to śmiało.
Co zrobić, umarł król

Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
Kupiłem Navarę...wiem, wiem, mało terenowa no ale takie przepisy podatkowe... odliczenie VATu to smakowity kąsek. Chciałem Patrola ale
-Odliczyć można tylko 6000zł VATu co jest do dupy
-Patrol słabo się nadaje na trasu rzędy 1500km. A takie robię kilka razy w roku.
No jakis kompromis musiał być. Gdyby nie to, że Misiek L200 (nowy) ma marny wypas to byłby Misiek ...ahh te napędy w Miśku. No ale jest Navara. Ale to nie jest moje ostatnie słowo.
Sprzedaż nie była łatwa ale dzisiaj po miesiącu fura się sprzedała.
No wzruszyłem się......
-Odliczyć można tylko 6000zł VATu co jest do dupy
-Patrol słabo się nadaje na trasu rzędy 1500km. A takie robię kilka razy w roku.
No jakis kompromis musiał być. Gdyby nie to, że Misiek L200 (nowy) ma marny wypas to byłby Misiek ...ahh te napędy w Miśku. No ale jest Navara. Ale to nie jest moje ostatnie słowo.
Sprzedaż nie była łatwa ale dzisiaj po miesiącu fura się sprzedała.
No wzruszyłem się......
poranek pisze:powiem krótko: ZDRADA i to z terenówki na plaskacza

osobiscie nie kupil bym 2 raz takiego samego wozu chocby nie wiem jak mi sie podobal ...( ten sam model bo na frontere B to mam chec

navara super wozik podoba mi sie baardzo

Byla : Frontera 2,2 benzyna ,dluga 97 rok
Aktualnie : jedzie ....disco
Aktualnie : jedzie ....disco