listwy podszybia kolo okien

Frontera, Monterey

Moderator: Mroczny

ZWOLA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

listwy podszybia kolo okien

Post autor: ZWOLA » wt mar 25, 2008 5:50 pm

Witam wszyskich forumowiczów. Posiadam frotke z 92r i przymierzam sie do pomalowania mojej furki bo juz lakier troszeczke :)) porysowany gdzie niegdzie korozja.
Chcialbym sie dowiedziec gdzie można nabyc te czarne listwy podszybia ktore znajduja sie kolo okien, straszne mi pokorodowały i nie wyglada to zbyt pieknie.
Posiadam frotke dluga 5-cio drzwiową.
Z gory dziekuje za podpowiedzi i odpowiedzi.
POZDRAWIAM

Perulama
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Perulama » wt mar 25, 2008 7:22 pm

No jest to problem , tylko rozbiórkowe i to przy dobrych chęciach sprzedającego , a ceny zależą od tego jak się gość wyspał , najadł , lub inne równie istotne sprawy. Krótko pisząc - trzeba obdzwonić sporo szrotów zanim coś upolujesz , ale spoko , dasz radę!
'Jest dobrze , ale nie beznadziejnie!'

Awatar użytkownika
kpt.Saper

Post autor: kpt.Saper » wt mar 25, 2008 8:17 pm

Ja pytałem w serwisie opla 150 pln sztuka dostępne w ciągu tygodnia a na szrocie cena od 30 pln w górę jeśli znajdziesz
czy ktoś widział 1700 kg w locie i to przy 60 km/h jam nie chwaląc sie tegom uczynił - frotka 2.4 i

ZWOLA
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ZWOLA » sob mar 29, 2008 11:55 pm

Hmm to widze ,ze nie obejdzie sie bez wiekszego wydatku :cry: . Jak juz kupowac to nowe, bo uzywane to nie wieadomo ile beda dobre :wink: . ALe dziekuje bardzo za odpowiedz i podpowiedzi. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Balkandriver
Kontaktowanie:

Post autor: Balkandriver » ndz mar 30, 2008 12:48 am

Są do kupienia w Luton, w fabryce. Cen nie pamiętam, zwłaszcza w porównaniu z ofertą opla w Polsce. Nie jest to tania impreza, ale pytając się o tę część dla znajomego, w Polsce napotykałem same problemy i wydziwiania, że to nietypowy samochód.Nietypowe, to są mózgi niektórych "dealerów".
W Anglii zapytali o model, sposób płatności i wymienili sporawą sumę. Ale nie pieprzyli, że auto jakieś kosmiczne.
Może warto kupić nowe. Tam w środku są wkładki metalowe oblane gumą i one, puchnąc od środka, rozsadzają cały ten element. A mając nowe można zamontować je na tłuszczu(takie rzeźnickie sformuowanie), w taki sposób, by przeżyły wieki. Czasem fabrykę można znacznie poprawić, zwłaszcza w dobie oszczędności.
Pozdrawiam

BALKANDRIVER
Frontera Long 2.8 TDi
http://www.fotolandia4x4.com - relacje, zdjęcia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Opel”