problem z frotka :(((

Frontera, Monterey

Moderator: Mroczny

krisw11
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

problem z frotka :(((

Post autor: krisw11 » ndz paź 17, 2010 2:31 pm

Witam Serdecznie Wszyskich Tereniaków )) od paru dni jestem posiadaczem frotki, otóż mam mały-DUŻY Problem ze swoją frotka i już nie daje rady,więc proszę o Pomoc a mianowicie frotka to 95rok 2.8tdi i tak nie mogłem jej nagrzać to zafundowałem jej nowiutki termostat na 82 C otwarcie taki niby ma być w oryginale i co ? I nic ! Nadal nagrzewa sie max do 60C i to dośc długo chłodnica niby zimna ! To pierwszy problem ,drugi to taki,że w obudowie termostatu są 4 czujniki i nigdzie nie moge znalezc od czego który jest (( bo być może padł od temperatury i może jakiegos przyśpieszacza zapłonu bo klekocze niemiłosiernie i dymi troszke takim jasnym dymem,byc może dlatego,ze nie jest dogrzany i zapłon jest,którymś z tych czujników sterowany ? Proszę o opinie i Pomoc. Z góry Diękuje i Pozdrawiam Kris.

Awatar użytkownika
wojtekkk

Re: problem z frotka :(((

Post autor: wojtekkk » ndz paź 17, 2010 6:43 pm

zapytaj jeszcze raz to ciebie zjedzą--cierpliwości jak ktoś coś wie to może podpowie
zwolennik bfgoodrich
http://www.mazury4x4.pl
montek się tworzy

krisw11
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: problem z frotka :(((

Post autor: krisw11 » ndz paź 17, 2010 11:02 pm

Okey Kolego Woytekkk :))) postaram sie być bardziej cierpliwy :) ale autko mi stoi i niewiem co dalej.......
pozdrawim Kris :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Opel”