Witam,
potrzebujemy do firmy kupić taniego pickupa, będzie to pewnie campo i tu moje pytanie szukać 3,1 czy 2,5? I dużo kastratów jest... 4x4 nie jest niezbędny a w myśl zasady czego nie ma to się nie popsuje to nawet lepiej?
co szukać?
Moderator: Mroczny
Re: co szukać?
IMO 30KM różnicy to sporawo, szukałbym 3.1.
Na wytrzymałość nie mogę narzekać, 1,5roku jazdy i tylko eksploatacyjne wymieniane.
Na wytrzymałość nie mogę narzekać, 1,5roku jazdy i tylko eksploatacyjne wymieniane.
Włóczykij po Roztoczu 

- rus_one
-
- Kontaktowanie:
Delikatna sugestia- jeździłeś pickupem tylnonapędowym po śniegu???4x4 nie jest niezbędny
miasto WOODSTOCKu
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Disco 200 tdiPlug & przyspawaj & Play
Mitsumaniaki
Pickupem nie, ale volvo 244 miałem
ława betonowa 150kg załatwiła sprawę także myślę że tutaj podobnie... zresztą zimą sporadycznie używane auto albo wcale.

A potem nie sprzedasz tylnonapędowca.
Mając do wyboru awarię przedniego napędu albo jego całkowity brak wybrałbym to 1, łatwiej zrobić, żeby 4x4 działało
No chyba, że chcesz mieć auto tylko na VAT, to najlepiej polonez truck 1,9D, a jak zgnije do końca (zresztą równie skutecznie co campo, czy inny stary pickup) to wystarczy do silnika dokupić samuraja i będzie jakiś pożytek:D
Mając do wyboru awarię przedniego napędu albo jego całkowity brak wybrałbym to 1, łatwiej zrobić, żeby 4x4 działało

Facet bez gaci zyskuje lub traci.