Witajcie przed chwilą wrócilem bez przedniego napedu Frotą A sportem sprawa ma się tak: Frota sporo podkręcona na drązkach, mam automaty
Od jakiegoś czasu podczas obciązenia na zapiętym przodzie coś czasem strzelało ale przód sie krecił(myslalem ze sprzegiełka) dzis zapiąłem 4x4 i ruszyłem w bloto, przód strasznie strzelał odgłosy jak nie zaskakujące automaty, cały czas bez przodu, w koncu po próbach strzały ucichły, no to wyciągarka i teraz jest problem, przód się nie zapina. NIE KRECĄ SIĘ POŁOSKI i nie wiem co jest problemem czy same sprzegiełka czy moze most? jest mozliwosc ze za wysoko podkrecilem na drązkach i półoski na wieloklinie w moscie się ukreciły, wytarły?
Z góry dzieki za każdą odpowiedz, nie bardzo wiem co teraz zrobić.
brak napedu, Sprzegiełka? most?
Moderator: Mroczny
brak napedu, Sprzegiełka? most?
Było Daihatsu furioza 2x Suzuki vitara 1.6 3x Frontera 2.0 Jeep ZJ 4.0
Jest Pajerak II 3d 2.5
Jest Pajerak II 3d 2.5
Re: brak napedu, Sprzegiełka? most?
tak jak auto stoi pokręć ręką przedni wał napędowy. Jeśli któraś z półosi się zakręci to most jest OK. A jak wcześniej strzelało to by sugerowało zużyte sprzęgiełka.
Tytus
padł most.
Jest Pajerak II 3d 2.5
Jest Pajerak II 3d 2.5
przypadłość A sport -satelitki lecą jak zęby w drewnianych grabiachnazwisko1 pisze:padł most.

Jimny 1.3 2005
wina sprzegiełekfutrzak pisze:przypadłość A sport -satelitki lecą jak zęby w drewnianych grabiach
Jest Pajerak II 3d 2.5
Jest Pajerak II 3d 2.5