Cadillac srx, problem przy ruszaniu
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Cadillac srx, problem przy ruszaniu
Witam posiadam Cadillac srx 4 na 4, problemem jest (i teraz spróbuję to na różne sposoby określić) tak jakby przeskakiwanie na jakimś sprzęgiełku w momencie ruszania czy gwałtownego przyspieszenia, czy może ktoś się spotkał z takim problemem i podpowie co może być przyczyną tego
Re: Cadillac srx, problem przy ruszaniu
tylko z przody masz sprzęgiełka, jaki masz motor i jak ten geiowóz się sprawuje bo ostatnio mnie natkło żeby rozważyć kupno takowego na użytek własnyKristofKristof pisze: ↑ndz gru 25, 2022 1:03 pmWitam posiadam Cadillac srx 4 na 4, problemem jest (i teraz spróbuję to na różne sposoby określić) tak jakby przeskakiwanie na jakimś sprzęgiełku w momencie ruszania czy gwałtownego przyspieszenia, czy może ktoś się spotkał z takim problemem i podpowie co może być przyczyną tego

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
aaaa on nie ma sprzęgiełek z przodu bo ma stale pędzone 4 szpulki, oparłem się na suburbanie ale to inna bajka 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
KristofKristof, mógłbyś chociaż napisać o którą generacje chodzi. Bo obie mają wspólną ze sobą w zasadzie tylko nazwę 

F150 302 V8