silnik
Moderator: Marcin-Kraków
Re: silnik
Etanol
bo jak się natankujesz to nie jeździsz i nie zanieczyszczasz powietrza

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Sprecyzuj jeszcze ,gal6 czy gal8klucz13 pisze:Etanolbo jak się natankujesz to nie jeździsz i nie zanieczyszczasz powietrza

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
Swojskie paliwa Polmos 96%Janek 44 pisze:Sprecyzuj jeszcze ,gal6 czy gal8klucz13 pisze:Etanolbo jak się natankujesz to nie jeździsz i nie zanieczyszczasz powietrza

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Drogieklucz13 pisze:Swojskie paliwa Polmos 96%Janek 44 pisze:Sprecyzuj jeszcze ,gal6 czy gal8klucz13 pisze:Etanolbo jak się natankujesz to nie jeździsz i nie zanieczyszczasz powietrza

Taniej wyjdzie 1410

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
Można rozszerzyć o owoce i inne płody rolne to będzie ekologicznieJanek 44 pisze:Drogieklucz13 pisze: Swojskie paliwa Polmos 96%
![]()
Taniej wyjdzie 1410

Zainspirowałeś mnie. 

zaczynasz produkcję ?Janek 44 pisze:Zainspirowałeś mnie.

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

A cosbb pisze:zaczynasz produkcję ?Janek 44 pisze:Zainspirowałeś mnie.

motto już maszklucz13 pisze:ekologiem zostanę![]()
tylko uważaj żeby cie japoński kuter nie staranował

Łeee takie kutry to ja z ręki karmięsbb pisze:motto już maszklucz13 pisze:ekologiem zostanę![]()
tylko uważaj żeby cie japoński kuter nie staranował

no no , oni mieli super łódkę i tez nie dali rady:klucz13 pisze: Łeee takie kutry to ja z ręki karmię
http://wp.tv/catid,4051,klip.html#wpPlayer

Ta łajba była budowana do bicia jakiegoś rekordu ze trzy lata temu i kosztowała jakieś ze trzy i pół furmanki chajcu , nawet dziś jej cena powala .Ciekawe skąd ją mająsbb pisze: no no , oni mieli super łódkę i tez nie dali rady:
http://wp.tv/catid,4051,klip.html#wpPlayer