- Fiat
- Skoda
- Audi
- VW
itd.

Moderator: Marcin-Kraków
widzę że moja konsekwentna polityka unikania tego typu sugestii przez ostatni rok nie przyniosła żadnych efektówseburaj pisze:
Ty nas tu Damian nie kołczuj, ino nakolanniki wzuwaj i w drogę
Ale spostrzegawczyAdamo pisze:Biorąc pod uwagę, że to już nie jest "forum rajdy 4x4" tylko "forum 4X4" to trzeba pomyśleć o działach:
- Fiat
- Skoda
- Audi
- VW
itd.
Tak na marginesie mam hak do suburbanaklucz13 pisze: Taaaaaaaa sranie w baniemam suburbana i muszę się pałętać po jakmś tam szewrolecie
mam uza i muszę się ze wszystkimi uazami bratać
a ten se wymyślił
![]()
Tyż mam a tak przez ciekawość który rozmiar to znaczy ile mm ma kwadratBananHD pisze:Tak na marginesie mam hak do suburbanaklucz13 pisze: Taaaaaaaa sranie w baniemam suburbana i muszę się pałętać po jakmś tam szewrolecie
a ten se wymyślił
![]()
tz tego dinksa co sie wkalda do dziury tz hak co sie wklada do dziury z tylu kufer zabrzmialo jak jakis scenariusz do DDR'owskiego filmu przyrodniczego
Bede pod koniec marca w polska to wytargam go z piwnicy to dam znaka . To jest org hak z Suburbana 91 rok.klucz13 pisze:Tyż mam a tak przez ciekawość który rozmiar to znaczy ile mm ma kwadratBananHD pisze:Tak na marginesie mam hak do suburbanaklucz13 pisze: Taaaaaaaa sranie w baniemam suburbana i muszę się pałętać po jakmś tam szewrolecie
a ten se wymyślił
![]()
tz tego dinksa co sie wkalda do dziury tz hak co sie wklada do dziury z tylu kufer zabrzmialo jak jakis scenariusz do DDR'owskiego filmu przyrodniczego
Są chyba trzy rozmiary kwadratuAntenaHD pisze: Bede pod koniec marca w polska to wytargam go z piwnicy to dam znaka . To jest org hak z Suburbana 91 rok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości