a podzielisz się antidotum na moją chorobęhadek pisze:Na to tez mam lekarstwow obecnej mam 3,5 obrotu od/do a to stanowczo za dużo.

Moderator: Marcin-Kraków
a podzielisz się antidotum na moją chorobęhadek pisze:Na to tez mam lekarstwow obecnej mam 3,5 obrotu od/do a to stanowczo za dużo.
To tez, zapraszam do lektury:montero pisze:Może da się skrócić wąs na zwrotnicy ?
ładnie tak ale z ceną to chyba przesadzilijarekstryszawa pisze:Ładnie wygląda.
wolf_87 pisze:ładnie tak ale z ceną to chyba przesadzilijarekstryszawa pisze:Ładnie wygląda.
Jak dla mnie to za 20 kafli można miec lepsze zabawki. Ale ja sie nie znam. PS trzeba się cenić. Jak coś sprzedaje też sie ogolnie ceniesebeks pisze:wolf_87 pisze:ładnie tak ale z ceną to chyba przesadzilijarekstryszawa pisze:Ładnie wygląda.
Jak dobrze zrobione, z odpowiednich materiałów to nie wiem czy tak do końca przesadzili
Masz wiecej zdjęc z budowy?? Półoski przedluzales czy orginal??Kaszi pisze:Tak po krótce ,przeczytałem właśnie wypowiedzi na temat naszego buggy, co do ceny to w worku nie siedzi,a resztę widać jak wygląda i jak jeżdzi , budowa buggy trwała jakieś 3,5mc pracy,i nie jest to nasz pierwszy pojazd jaki zbudowalismy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość