Jeśli tak to miałem przyjemność jeździć z tym silnikiem i powiem, że jak były mrozy nie było problemu z odpaleniem, jak odpalił to był strasznie głośny jakby "kamienie po tłokach waliły"

Moderator: Marcin-Kraków
Szarbia pisze:Jesli ew. benzyna (jak sie cos ładnego trafi chociaz w tym przypadku wolalbym JTD) to najlepiej 1.6 105KM (bez tego vanosa) albo 2.0 150KM tak?
Co do V6 to slyszalem o zacierajacej sie panewce no i Vandal nazwal je zacierakami.
156 i inne to nie bo to ma byc 4 auto, wiec moze byc male. Dla rodziny mam kombi.
Taki urok stereotypów ...bryspp pisze:Generalnie jezeli chodzi o alfy to genialnym jest ze maja tak zjezdzona opinie bo dzieki temu mozna kupic super wyposazony samochod w malych pieniedzach.
Ja chce go kupic glownie ze wzgledow estetycznych - podoba mnie sie i tyle.poreb pisze:bardzo ładny wózek
trochę ciasny w środku
ale prowadzenie bajka
ostatnio kumpel kupił 156 w SW
coraz ciężej trafić coś ciekawego
bo większość z przygodami blacharskimi
oglądaliśmy 8 czy 9 sztuk i wszystkie bite
Szarbia pisze:Co do JTD
Dzis jechalem A2 Fokusikiem. Na budziku 180 (navi 170) a za mną trzyma sie Ducato podwyższone![]()
Szacun.
Temat prosiaka się już gdzieś toczylech. pisze:...strach się bać![]()
Możesz temat rozwinąć na przykładzie RS6 czy prosiaka?
a ja uwielbiam takich gamoni w tych nowych dostawczakachgebels pisze:Szarbia pisze:Co do JTD
Dzis jechalem A2 Fokusikiem. Na budziku 180 (navi 170) a za mną trzyma sie Ducato podwyższone![]()
Szacun.
ja mam w Ducato 3.0 JTDM 160 kuniów, zapierdala okrutniecwaniaczków w osobówkach robie jak chce
Misiu ja nie mowie o tu o RS6 czy prosiakach, bo takich leszczy w RS6 czy prosiakach sie na hulajnodze zalatwia, i te 500 kuniow ci na hulajnoge nie pomozelech. pisze:...strach się bać![]()
A potem "wsiadajo" do swoich własnych golfów i jadą...Damian pisze:a ja uwielbiam takich gamoni w tych nowych dostawczakachgebels pisze:Szarbia pisze:Co do JTD
Szacun.
ja mam w Ducato 3.0 JTDM 160 kuniów, zapierdala okrutniecwaniaczków w osobówkach robie jak chce
zawsze pełna dzida, w dużym ruchu zawsze wiszą na zderzaku, skaczą z pasa na pas, napięci jak guma od gaci
"amfetamina na rynku"
powinni im obligatoryjnie wkładać 2,5 diesle wolnossące max 80KM
Damian pisze:a ja uwielbiam takich gamoni w tych nowych dostawczakachgebels pisze:Szarbia pisze:Co do JTD
Szacun.
zawsze pełna dzida, w dużym ruchu zawsze wiszą na zderzaku, skaczą z pasa na pas, napięci jak guma od gaci
"amfetamina na rynku"
powinni im obligatoryjnie wkładać 2,5 diesle wolnossące max 80KM
gebels pisze:Misiu ja nie mowie o tu o RS6 czy prosiakach, bo takich leszczy w RS6 czy prosiakach sie na hulajnodze zalatwia, i te 500 kuniow ci na hulajnoge nie pomozelech. pisze:...strach się bać![]()
Jak tam sobie stryjaszek życzy, może być i JTD.czesław&jarząbek pisze:ale że w sensie JTD?
Janek 44 pisze:Że tak zapytam. Silnik 2.0 toleruje gaz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość