ja potrzebuję auta całorocznego
któremu bez skrupułów zapodam gazownie
i będę jeździł szybko i wygodnie aż koła odpadną
a sąsiedzi będą myśleli że mam jakąś primerę kilkuletniśą albo co

Moderator: Marcin-Kraków
z 2,4 JTDm chyba że woli butlę w bagaju to brać V6Mroczny pisze:a dlaczego nie 159?
jak Ci alfa odpowiada to 159 jest dość fajna
Mroczny pisze:a dlaczego nie 159?
jak Ci alfa odpowiada to 159 jest dość fajna
Mroku olej te taksówki nastoletnie. Myślę, że legacy byłoby optymalnym wyborem, przynajmniej w zimie pośmigasz, a to w Twoim regionie jest nie bez znaczenia.Mroczny pisze:zależy.. jak będzie jeździł tym tak jak ja - czyli niewiele to ani diesel ani lpg nie ma sensu
przypominam - gadamy o zachciance a nie jakimś tfu rozsądnym kompromisie czy innych bzdetach. Żaden z nas nie kupi sobie skody yeti żeby nawet było dofinansowanie do kilometra znoszące koszty eksploatacji
Legacy III lub IV generacji. Doskonałe auto, a nie rzuca sie w oczy. Szczególnie kombiaczek.Damian pisze:badż sradż
ja potrzebuję auta całorocznego
któremu bez skrupułów zapodam gazownie
i będę jeździł szybko i wygodnie aż koła odpadną
a sąsiedzi będą myśleli że mam jakąś primerę kilkuletniśą albo co
Jaki motór? Poka foty...Mroczny pisze:legacy.. ależ to szpetne
kupiłem to clk
zarąbista zabawka
to ladnie zasuwac musi, bo to udane silniczki bylyMroczny pisze:przeca nie będę focił jakiejś zdechłej osobówki.. litości
3.2 na benzynę
szary jakiś..
nieporównywalnie lepiejDamian pisze:jedzie to jakoś? a przynajmniej trochę lepiej do 2.0 w kompresorze?
Lift? Przedlift? Automat? Jakie wrazenia?Mroczny pisze:nieporównywalnie lepiejDamian pisze:jedzie to jakoś? a przynajmniej trochę lepiej do 2.0 w kompresorze?
Mroczny pisze: do codziennej jazdy to się zupełnie nie nadaje - jest tak niski, ze kompletnie nie wiesz co się dzieje wokół i dlaczego stoisz w korku a wysiadanie to ortopedycznie wątpliwe zagadnienie. No ale jak zacznę kupować rozsądne samochody to przestanę w lustro patrzeć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości