O ile ja sie orientuję,to Simca była niezależną firmą,a Matra firma tuningowąjradek pisze:................Zapomniałem dodać że to Fiat

Francuskie obie.
Edyta:Matra robiła też rakiety

Moderator: Marcin-Kraków
O ile ja sie orientuję,to Simca była niezależną firmą,a Matra firma tuningowąjradek pisze:................Zapomniałem dodać że to Fiat
Lesio na awatarze miał 404...Mroczny pisze:..............Lesio takim powoził
Żadne mecyje - stuningowane Daihatsu (o ile pamiętam - bodajże feroza), Bertone nieco poprawił estetykę oryginału, i nic więcej.wojo02 pisze:BMW- BERTONE FREECLIMBER 2
[img]nie%20cytujemy%20zdjęć!![/img]
moze ci sie zdawalo bo to z linku jest reniajradek pisze:a pamiętacie to
http://petrolblog.com/2010/03/whatever- ... ra-rancho/
25 lat temu chodząc do szkoły mijałem takiego.
Na tle naszej ówczesnej motoryzacji wyglądał jak UFO
Zapomniałem dodać że to Fiat
@vandall1 nie inspirowałeś się przypadkiem tym autkiem tworząc swoje?tomaszek76 pisze:portugalski UMM Alter
Tutaj w takim razie praprapraprapraprapradziadek z 1954rudypajero.koszalin pisze:Pradziadek Cayena
a jego ojciec czyli prapraprapraprapraprapradziadektomaszek76 pisze:Tutaj w takim razie praprapraprapraprapradziadek z 1954rudypajero.koszalin pisze: Pradziadek Cayena
Marek pisze: Żadne mecyje - stuningowane Daihatsu (o ile pamiętam - bodajże feroza), Bertone nieco poprawił estetykę oryginału, i nic więcej.
pzdr.
tomaszek76 pisze:Ja.(w sensie "ten osioł")![]()
Powiedz mi jak mam je wklejać to poprawię
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości