MUSSO - uzytkowanie i eksploatacja ?
Moderator: Marcin-Kraków
-
- jestem tu nowy...
witam , zawitał usmiech na twarzy mej , po tak długiej dyskusji o mussorozcach,ja go mam 1,5 ,przedtem ojciec nim jedzil z 2 lata, i poza gownianym plastkiem i i tym załosnym napedem to jestem zniego zadowolony ma przjechane 220 tys Km i mysle ze przejdzie nastepne tyle jesli oczywscie sie dba o niego.jesli masz jakies pytania to pisz , bo troche u mechnika w roku jest i troche w nim powymienialem wiec oreintuje sie w temacie
kolas84@tlen.pl
kolas84@tlen.pl
- Najmłodszy_Gazowiec
mieli¶my Musso 3,2 benzyna. Troche usterek by³o mianowicie skrzynia biegów, ale to przez traktowanie Ojca. Tak to samochodzik przyjemny, tzn mi siê starsznie podoba³. Jako¶æ wykonczenia w ¶rodku ¶rednia. Ale auto przestronne co do terenu (lekkiego) daje rade, tam jets taki prze³±cznik-niby reduktor. Ca³kowicie rzecz bior±c auto jest
jak dla mnie. No i bardzo ¿wawe, do odcieca idzie
teraz zagazowaæ, butla w ko³o i ¶migasz. Typek je¼dzi takim zielonym w Karczewie, az mi³o popatrzeæ 3,2 benzyna, dobra nuta w ¶rodku gra, auto zawsze zadbane/czyste. Mi³o popatrzeæ. A d¼wiek silnika jest nie do opisania-cudo.

Gaz 69