MUSSO - uzytkowanie i eksploatacja ?

- inne samochody terenowe

Moderator: Marcin-Kraków

krzysztofisko
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: krzysztofisko » sob maja 26, 2007 7:27 am

Też mam mussona i to już drugiego, niestety nie czesto tu zaglądam, ale czasem jak by co trzeba to na emaila prosze pytac, mam serwisówki i troche doswiadzczeń z nosorażcem e-mail do mnie sp5diq@civ.pl
Pozdrawiam

Krzysiek

Kolas84
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Kolas84 » wt maja 29, 2007 11:35 am

witam , zawitał usmiech na twarzy mej , po tak długiej dyskusji o mussorozcach,ja go mam 1,5 ,przedtem ojciec nim jedzil z 2 lata, i poza gownianym plastkiem i i tym załosnym napedem to jestem zniego zadowolony ma przjechane 220 tys Km i mysle ze przejdzie nastepne tyle jesli oczywscie sie dba o niego.jesli masz jakies pytania to pisz , bo troche u mechnika w roku jest i troche w nim powymienialem wiec oreintuje sie w temacie
kolas84@tlen.pl

Awatar użytkownika
Najmłodszy_Gazowiec

Post autor: Najmłodszy_Gazowiec » wt maja 29, 2007 11:43 am

mieli¶my Musso 3,2 benzyna. Troche usterek by³o mianowicie skrzynia biegów, ale to przez traktowanie Ojca. Tak to samochodzik przyjemny, tzn mi siê starsznie podoba³. Jako¶æ wykonczenia w ¶rodku ¶rednia. Ale auto przestronne co do terenu (lekkiego) daje rade, tam jets taki prze³±cznik-niby reduktor. Ca³kowicie rzecz bior±c auto jest :)2 :)2 :)2 :)2 jak dla mnie. No i bardzo ¿wawe, do odcieca idzie :)21 teraz zagazowaæ, butla w ko³o i ¶migasz. Typek je¼dzi takim zielonym w Karczewie, az mi³o popatrzeæ 3,2 benzyna, dobra nuta w ¶rodku gra, auto zawsze zadbane/czyste. Mi³o popatrzeæ. A d¼wiek silnika jest nie do opisania-cudo.
Gaz 69

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne samochodziki”