Mroczny pisze:i w razie gleby odpada kosztowna rehabilitacja

Moderator: Marcin-Kraków
Mroczny pisze:i w razie gleby odpada kosztowna rehabilitacja
na suchej nawierzchni tak właśnie jestMroczny pisze:znajomek od kjsów opowiadał, ze poniżej 200km i bez konkretnego doświadczenia to 4x4 w rajdówce przeszkadza a nie poprawia
oj tam klatkę se założy i będzie ja osobiście saxo skasowałem honde crvMroczny pisze:i w razie gleby odpada kosztowna rehabilitacja
tak tak, najlepiej 500 konigri74 pisze:rajdówka, emocje fun i około 200km![]()
jazda zaczyna się z trójką z przódu , ale wrażenia są dopiero jak jest 4 z przodu
gri74 pisze:rajdówka, emocje fun i około 200km![]()
jazda zaczyna się z trójką z przódu , ale wrażenia są dopiero jak jest 4 z przodu
jak ma się 20 lat to tak, klaustrofobia nie przygniata, ale później to już jest inaczejDamian pisze:gri74 pisze:rajdówka, emocje fun i około 200km![]()
well...10 lat temu miałem pierdziate cinkłeczento, którym jechałem w paru lokalnych popierdółkach (kjs)
cienki miał silnik 900z weberem, lekkim zamachem, przelotem itd., osiągał może max 60-65KM
wiesz jaką frajdę dawał?
a widziałeś jak to wymiata i jak czymie się drogi ?Mroczny pisze:łojezu
a godnośc osobista?
A może coś takiego.bryspp pisze:jak w temacie samochód do 15 tys o zacieciu sportowy o conajmniej 170 kucykach... najlepiej rajdówka.... od małego kocham sie w subaru imprezie... zagłebiajac jednak temat nie wiem na ile to dobry pomysł a raczej na ile mozliwe zakupienie w miare zdrowego egzemplarza w tych pieniadzach... jezeli przychodzi wam cos do głowy co mozna zanabyć z dusza i rykiem silnika w takim budzecie to wdzieczność...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość