W subarze, odpukać sama eksploatacja. Ceny elementów zawieszenia w serwisie czasami taniej, jak na allegro. Ale jak sprowadziłem uszkodzonego, chciałem dokupić listwy plastikowe drzwi, cena za szt była coś koło 500

Moderator: Marcin-Kraków
Frolik pisze:Tanszy w eksploatacji na pewno bedzie audik. Co lepsze? To juz sprawa względna... raczej stan konkretnego egzemplarza tu będzie decydował.bzibziak pisze:Pany a jak się ma taki Outback 2,5 (ew. 3,0) do A6 quattro 2,8 w budzie C4, co lepsze i tańsze w eksploatacji, tylko automaty.
C4 to bardzo trwłe auta.
Ja jednak brałbym C4, najlepiej z niesmiertelnym 2.5 TDI. Lub równie doskonałym 2.8 v6.bzibziak pisze:
Haa właśnie, ale taki stary legas bardziej mi się podoba, bo mniej oklepany niż ałdi no i wyższe zawieszenie też fajnie![]()
Póki co jednak zakup muszę odłożyć, ale pogadać możemy dalej, bo prędzej czy później...
najlepiej z niesmiertelnym 2.5 TDI. - toś pojechałFrolik pisze:Ja jednak brałbym C4, najlepiej z niesmiertelnym 2.5 TDI. Lub równie doskonałym 2.8 v6.bzibziak pisze:
Haa właśnie, ale taki stary legas bardziej mi się podoba, bo mniej oklepany niż ałdi no i wyższe zawieszenie też fajnie![]()
Póki co jednak zakup muszę odłożyć, ale pogadać możemy dalej, bo prędzej czy później...
Jako, że to jedyna bolączka imprezy to zakładasz strongflexa i przeżyją auto.alban pisze:A z napraw to łączniki stab. przedniego po 60zł szt. w ASO
Didymos pisze: I najważniejsza kwestia - czy to w ogóle jedzie z takim małym silnikiem?
a w cascu nie jest tak że oni obliczają wartość pomijając wartość zabytkową i trzeba to inaczej ubezpieczaćgebels pisze:Poczytaj w sieci
Fajne auto ale bez casca bym sie tym nie odwarzyl z garazu wyjechac
To taki bialy kruk
A u nas taki bialy kruk calkiem ok. zostal obrabowany z silnika, ktory to wlasciciel owego wsadzil do VW transportera.gebels pisze:...
To taki bialy kruk
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość