Moderator: Marcin-Kraków
Ooooo, ja tu widzę nowy projekt pokroju TransitaKrees pisze:Mam citroena jumpy
hadei 110 km
Stoi miejsce zajmuje.
aku do wymiany, reszta mniut malina niemal.
budżet być musiał naciągnąć cokolwiek, bo rodzina nadal wierzy, że to truchło wartością w złotówkach przewyższa swą masę w kilogramach
Ale to nie jest jakaś astronomiczna kwota.
Możesz brać choćby jutro.
Zlituj się, kup toto, niech już zniknie...
Teraz? Po tych nocach nie przespanych? Wałkiem? Powinienem sie obrazić...Mroczny pisze:mam obawy..
daj komuś te 1500, niech wałkiem transita dokończy
co bys nie kupił - nie będzie robić
chyba, ze jakimś fiatem uno opędzisz temat - to jest szansa
ewentualnie - planuj bez pustych przebiegów i wypożyczaj. Jak dobrze poszukasz to stówka i masz dostawczaka na dobę
Jesuuu... akie to brzydkie...Krees pisze:Mam citroena jumpy
O! Czyli jakby pode mnie skrojony...aku do wymiany, reszta mniut malina niemal.
Możesz brać choćby jutro
Nie przedzie. Dwie osobne brygady i muszą już być samodzielne.jradek pisze:Przyczepka do sintry?
Coś się wymyśli...ernil pisze:...
Ciekawe tylko, czy Dżesika i Dżoana będą na dworcu czekały na nas tak, jak wtedy na Romka...
Ja dzisiaj jadę w Waszą stronę, wracam w poniedziałek. Jak coś macie do zabrania z placu dla Romka to się decydowaćernil pisze:Mariusz, ja myślę, że my tego transita to jeszcze od Romka odkupimy kiedyś. I tez pojedziemy po niego pociągiem, jak on do nas...
Ciekawe tylko, czy Dżesika i Dżoana będą na dworcu czekały na nas tak, jak wtedy na Romka...
Wah!PiRoman pisze:Jesuuu... akie to brzydkie...Krees pisze:Mam citroena jumpyO! Czyli jakby pode mnie skrojony...aku do wymiany, reszta mniut malina niemal.
Możesz brać choćby jutro
W Ernilowe okolice.jradek pisze:W moje okolice?
Ten peżot wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem.
O! A Ciebie przeoczyłem z tą skodą...Marcingalloper pisze:Skode Pickup mam. Strasznie przerdzewiała - ale to dla Ciebie chyba zaleta.
Mieści się w budżecie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość