Tuitamek II
Moderator: Marcin-Kraków
Tuitamek II
Zwykłem nie chwalić się projektami przed realizacją. Ale tym razem pycha zwyciężyła.
tel: 600298546
Re: Tuitamek II
iiiiiiiiiii
no chwal się

no chwal się

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Dawaj 

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- vandall_jr
-
- rudypajero.koszalin
- Kontaktowanie:
amerykański van na spodzie parcha?

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Nie trzymaj nas w napięciu ;p
Poka foty
Poka foty

WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
- sebeks
-
Spoko, póki co buduje nastrój i podnosi temperaturę w tym topicu 

Był:Tarpan 1,5 OHV->1,4 DOHC->1,6 DOHC->1,8T DOHC
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
https://pl-pl.facebook.com/tarpaniatka/
Nowy Żuk sie zapowiada? 

Ten łysy bliźniak Kabala ma chyba za mało kasy na jakiegoś prestiżowego kampera 6x6, więc se wydumał harmadafaka rozwiązanie, że Amerykę na nowo odkryje lub koło wynajdzie 
Dla mnie to wiecie - taka krzyżówka Berta, Patryka K160 i tego co to rzeźbił od podstaw super-furę z V8, nie pamiętam jego nick'a...
Słowem - nuda i druciarstwo

Dla mnie to wiecie - taka krzyżówka Berta, Patryka K160 i tego co to rzeźbił od podstaw super-furę z V8, nie pamiętam jego nick'a...
Słowem - nuda i druciarstwo

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
I pewnie jeszcze nie będzie jeździł... 

Zbowid

Podobno będzie zrobiony i nie będzie jeździł bo za ładny :p
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
krótko obcięte i w okularachernil pisze:Podobno najlepiej powożą się te brzydkie...

Bardziej jakiś pelikan musi...słyszałem, że ma mieć opcję "hydro" 

Zbowid

A co do hydro to niech się już owner wypowie:)
Hydro bym dał materac
Hydro bym dał materac

Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
Lecim zatem.
Na Tuitamka II wybrałem najbardziej moim zdaniem odpowiedniego busa.
...
...
...
Tadam:
Sprinter 212 '99
https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes- ... yLeZH.html
Już zaliczkowany. Stan idealny, aż szkoda w teren.
Poprzednim razem kupiłem najtańszego zniczowoza z Allegro za 8 tysi. Przejechał 60k w większości wyprawowo. W zasadzie bez większych awarii. Ale ostatnio zaczął pokazywać rogi. Po prostu się zużył.
No cóż, był prototypem, sprawdził się, teraz projekt docelowy.
Tym razem czekałem spokojnie na najdroższego minciaka na alle et consortes. Za te piniondze kupiłby spokojnie zadbanego 2006.
Dlaczego jednak krótki i niski?
1. Nie jestem jeszcze na tyle grzybem, żebym musiał mieć dużego. Mieszczę się ze wszystkim w maluchu. Najwyżej toaletę chemiczną mu zapodam.
2. Uliczki południa, dukty Rumunii i Ukrainy. Proste.
3. Bedziemy z Purtim na okolicznych zlotach, spędach i rajdach zdobywać większy fejm, splendor i chwałę niż zmoty na laplanderach. Średnim już nie wystartuję.
4. Krótki mogę używać na codzień.
A dlaczemu mechaniczna pomarańcza? Bo go opierdolę w pomarańczową folię lambordżini stajla, dam czarną maskę i dopiero będzie fejm.
W zasadzie projekt, poza drobnymi zmianami, będzie dokładną kopią jedynki. Zabudowa będzie miała klika ficzerów. Zrobię prysznic z ciepłą woda i pompką montowany na stałe. Ogrzewanie wnętrza mam, więc będzie większy zakres temperatur do używania.
Podwozie nawet przechodzi 1:1.
Do tego zabieram mnóstwo tajli z jedynki. Altek, rozruch, pompa jedna druga, czujniki.
Na Tuitamka II wybrałem najbardziej moim zdaniem odpowiedniego busa.
...
...
...
Tadam:
Sprinter 212 '99

https://www.otomoto.pl/oferta/mercedes- ... yLeZH.html
Już zaliczkowany. Stan idealny, aż szkoda w teren.
Poprzednim razem kupiłem najtańszego zniczowoza z Allegro za 8 tysi. Przejechał 60k w większości wyprawowo. W zasadzie bez większych awarii. Ale ostatnio zaczął pokazywać rogi. Po prostu się zużył.
No cóż, był prototypem, sprawdził się, teraz projekt docelowy.
Tym razem czekałem spokojnie na najdroższego minciaka na alle et consortes. Za te piniondze kupiłby spokojnie zadbanego 2006.
Dlaczego jednak krótki i niski?
1. Nie jestem jeszcze na tyle grzybem, żebym musiał mieć dużego. Mieszczę się ze wszystkim w maluchu. Najwyżej toaletę chemiczną mu zapodam.
2. Uliczki południa, dukty Rumunii i Ukrainy. Proste.
3. Bedziemy z Purtim na okolicznych zlotach, spędach i rajdach zdobywać większy fejm, splendor i chwałę niż zmoty na laplanderach. Średnim już nie wystartuję.

4. Krótki mogę używać na codzień.
A dlaczemu mechaniczna pomarańcza? Bo go opierdolę w pomarańczową folię lambordżini stajla, dam czarną maskę i dopiero będzie fejm.

W zasadzie projekt, poza drobnymi zmianami, będzie dokładną kopią jedynki. Zabudowa będzie miała klika ficzerów. Zrobię prysznic z ciepłą woda i pompką montowany na stałe. Ogrzewanie wnętrza mam, więc będzie większy zakres temperatur do używania.
Podwozie nawet przechodzi 1:1.
Do tego zabieram mnóstwo tajli z jedynki. Altek, rozruch, pompa jedna druga, czujniki.
tel: 600298546