Hummer H3 opinie
Moderator: Marcin-Kraków
Hummer H3 opinie
Witam szanowne grono, noszę się z zamiarem zakupu wyżej wymienionego auta, czy są tu jacyś użytkownicy?
Jeśli tak to chętnie posłucham opinii na temat tego modelu. Wady, zalety, spalanie itd., nie podałem ani pojemności, ani rodzaju skrzyni, ponieważ wszystko jest jeszcze do ustalenia tak jak i sam zakup, a jako, że w jest tu bardzo mało informacji o H3, chętnie się czegokolwiek dowiem.
Pozdrawiam.
Jeśli tak to chętnie posłucham opinii na temat tego modelu. Wady, zalety, spalanie itd., nie podałem ani pojemności, ani rodzaju skrzyni, ponieważ wszystko jest jeszcze do ustalenia tak jak i sam zakup, a jako, że w jest tu bardzo mało informacji o H3, chętnie się czegokolwiek dowiem.
Pozdrawiam.
1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Re: Hummer H3 opinie
Gdyż albowiem jest to w zasadzie forum aut terenowych, nie bulwarowych...
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
właściwie nić więcej sensownie dodać się nie da
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Śmiem twierdzić, że taki seryjny jak to nazwaliście "bulwarowy" Hummer jest w stanie objechać wiele innych seryjnych samochów "terenowych", być może i Waszych 
1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
skoro wiesz że to taka rewelacja to po co pytasz?
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Zbycho nie wychylaj się zza półek bo Cię znów kto zlustruje
Jak ktoś coś ma w temacie do napisania to pomóżcie koledze, o jakichś suvach przednionapędowych idzie bajera a o hamerze nie może

P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
Na Twoim miejscu też (też to o Zbychu) bym głowy nie wychylał, masz wyrok u kosmitów

Po to, abyś Ty i Tobie podobni "terenowcy" mogli udzielić w temacie odpowiedzi zupełnie nie na temat i nic nie wnoszących.
1. 6 x UAZ 31512
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
2. Mitsubishi Pajero Mk1
3. Nissan Patrol y60
4. Hummer H3
fajowy jest
bierz
technicznie to proste auto
stylówę ma kontrowersyjną, silniki słabe i małe (tam jakieś 3.5 było tylko?) ale ma ramę, kiepski napęd i pojemną budę.. może mieć sens
Hamer jest hamerykański. A wszystko, co z Hameryki, jest najlepsze.
Także ja bym brał.
Ino H1.
Bo H3 jest jak krzyżówka Cube z Evokiem
Także ja bym brał.
Ino H1.
Bo H3 jest jak krzyżówka Cube z Evokiem

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Mi się podoba. Wszystkie Dżesiki bym brał jak chciał.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
....i Sebixem w szpilkach też nie pogardził .
Przez spory prześwit stały napęd na cztery koła i reduktor auto zajedzie raczej dalej niż zwykły suv, do tego ma bardzo oryginalny wygląd... Ciekawe auto moim zdaniem... Jak najbardziej terenowe a nie bulwarowe jak np Volvo XC90 fwd
P I 2.5 TD '90
R1100GS '99
R1100GS '99
To chevrolet Colorado czy Gmc Canyon z inną budą. Ponad dwie tony. Miał się podobać gangsta raperom. I się podobał. Jeśli masz złotą ketę o wadze conajmniej pół kilo, nosisz za duże ciuchy i durną czapeczkę to wóz w sam raz dla Ciebie. Do twgo chromowane fele 22 cale.
Kiedyś na rajd nam przyjechał sponsor takim. Chcieliśmy, żeby se popisowo turystyka przejechał, ale odstąpił i został na trawniku przy pylonie startowym, więc o zdolnościach terenowych niewiele powiem.
Za to ładnie taranuje ałdi cośmy z kolegą Takayukim zaobserwowali w zeszłym roku. Pomogłem?
Kupuj.
Kiedyś na rajd nam przyjechał sponsor takim. Chcieliśmy, żeby se popisowo turystyka przejechał, ale odstąpił i został na trawniku przy pylonie startowym, więc o zdolnościach terenowych niewiele powiem.
Za to ładnie taranuje ałdi cośmy z kolegą Takayukim zaobserwowali w zeszłym roku. Pomogłem?
Kupuj.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
To Dżesiki już na passsaty nie lecom? Tera cza humera mieć?

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Na pasatę lecą te, co szukają tatusia.
Do hamwi siadają te żądne wrażeń
Do hamwi siadają te żądne wrażeń

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Po rencistę to do mesia 

PIV 3,2DiD
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Te, które nie wsiądą do daci

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
a Ty terenowców do pierdolenia o jeleniach szukasz...
no wiesz, to nie to forum, tu nie ma takich terenowców jak Ty, tu se wszyscy dla jajców siedzą kilku laweciarzy i kilku niedzielnych upalaczy pisakowni co najwyżej. Nie dziw się, że poważnie nikt tematu nie potraktował, bo uja wiedzą.
Musisz poszukać innego.
A na serio, ostatnio ciekawie pisano o tym aucie na - co prawda - landroverowym forum ale akurat jest tam trzech speców od tego auta. Chłopaki ogarnięte i to mocno w temacie. Tylko zanim coś zaczniesz pisać, to najpierw się przedstaw, bo tam poważnie podchodzą do konwenansów jak zreszta do tematów. Tu to tylko jajacarnia
tu masz adres, zapisz się, przedstaw poczekaj na kilka powitalnych postów i dopiero pytaj.
Tu masz adres:
http://mylr.pl
ogarnięci od hamwi to: "czesław" "olo" i "pamej", chociaż ten ostatni nie, bo lubi se trochę poględzic ale w razie co to "franz" Ci też pomoże.
Powodzenia, no i sorka za żarty tuta
edyta: nie "olo" a "lr-olo" sorka