http://moto.wp.pl/kat,123,wid,7045174,w ... 247631.897

Moderator: Marcin-Kraków
Wolny rynek eliminuje słabe produkty...i nie ma tu miejsca na sentymenty.Kamel pisze:Jestem ze Honkerem ale obiektywni należy ocenić te dwa samochody. Różnica cenowa okolo 16 tyś. zaczyna sie nieco zacierać. Szkoda naszego Tarpana - po co nam nasze rodzime auto.
być może jakościowo...ale nie sądzę...Damian pisze:Wolny rynek eliminuje słabe produkty...i nie ma tu miejsca na sentymenty.Kamel pisze:Jestem ze Honkerem ale obiektywni należy ocenić te dwa samochody. Różnica cenowa okolo 16 tyś. zaczyna sie nieco zacierać. Szkoda naszego Tarpana - po co nam nasze rodzime auto.
Santana jakościowo i pod względem technicznym jest lepsza od Honkera. Różnica jakościowa jest warta więcej niż 16 tys. zł, tak myślę.
Damian pisze:
Wolny rynek eliminuje słabe produkty...i nie ma tu miejsca na sentymenty.
Trudno się z Tobą nie zgodzić, ale bądźmy realistami. Rynek samoistnie reguluje popyt. Czy nie masz dzięki temu w tej chwili więcej towarów na półkach sklepowych niż trzydzieści lat temu?Władek pisze:...
Nic się nie martw Władek, niedługo wybory ...jak dobrze zagłosujesz to Romek z Jędrkiem zrobią porządek z pasibrzuchami i innymi określonymi wrogimi siłami oraz przywrócą środki produkcji....Władek pisze: (...) w 1989 r. miesliśmy pzrynajmniej środki produkcji, dzisiaj nie mamy nawet i tego, służymy za masę dla określonej maści pasibrzuchów (...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości