luaz raz jeszcze
Moderator: Marcin-Kraków
luaz raz jeszcze
Witam!
Czy ktoś wie, gdzie to cudo mozna kupić - oprócz tarmotu - bo tam ceny z komosu są.
Podobno jakaś fabryczka w Polsce zaczęła to klepać - działa jezcze?.
Pytanie do użytkowników tego autka - słabe punkty, czyli na co patrzeć?
pozdrawiam
Witek
Czy ktoś wie, gdzie to cudo mozna kupić - oprócz tarmotu - bo tam ceny z komosu są.
Podobno jakaś fabryczka w Polsce zaczęła to klepać - działa jezcze?.
Pytanie do użytkowników tego autka - słabe punkty, czyli na co patrzeć?
pozdrawiam
Witek
Ostatnio zmieniony wt cze 07, 2005 8:36 pm przez Witek1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
http://www.luaz.com/index.html
mial ktos stycznosc z tym nowym?
mial ktos stycznosc z tym nowym?
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Czy ktoś może zerknąc i powiedziec POWAZNIE, co o tym sądzi?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=67554769
Nie chodzi o potwora do katowania, a poza tym cos ponizej 3,5-4m weszłoby na trzeciego do 2miejscowego garażu.
Nie chodzi o potwora do katowania, a poza tym cos ponizej 3,5-4m weszłoby na trzeciego do 2miejscowego garażu.
A co tu duzo mówićmql pisze:Czy ktoś może zerknąc i powiedziec POWAZNIE, co o tym sądzi?

Rozsądny wybór to Suzuki. Ja na codzień używam Avensis więc mogłem się Lulkiem bawić. Jeśli oprócz zabawy autko ma służyć do codziennej jazdy zdecydowanie odradzam Lulka. Suzuka jest autem najłatwiej zbywalnym. Pamiętaj, abyś nie został ostatnim właścicielem Lulka czy Nivy.

Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
Suza Viertarka......4x4 !
VW T - 3 Syncro x 2
niedawno poznałem gościa który właśnie takim autkiem hula.podobno to to może wjeżdżać nawet na stomoizne o kącie 61 stopni
,no ale tego nie widziałem to nie potwierdzę.w każdym razie mam w planie wypad z luazem na mały offroad
.warto ponoć po cześci wybrać sie na ukraine bo tam sa za grosze,a u nas zdzieraja

gg:6701054
był terrano 2.4i,został vw golf 4x4 a teraz doszedł ssangyong kyron
był terrano 2.4i,został vw golf 4x4 a teraz doszedł ssangyong kyron

- Inna
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Jestem ukrainka, na dodatek jestem łuczanka - urodzona i zam. w Łucku. Łuck - to miasto gdzie wlasnie produkuja Luazy. Moge wspomoc w uzyskaniu info dotyczacych tego auta. Dodam jeszcze, ze niektorzy z Lwowskiego Klubu 4x4 jezdza luaz-ami i jakos radza sobie (zwlaszcza w karpatach ukrainskich
).

Pathfinder 3.0V6
-
- Kontaktowanie:
Potrafi zadziwić, ciągnie nawet na slikach. Na zlocie w Darłowie znajomi otwierali oczy niedowiarkomBABCIA I pisze:Sprzedałem Luaza z silnikiem Toyoty Corolli 1.3 rok temu. Jako auto zabawka jest fantastyczny, a i w terenie potrafi mocno pozytywnie zaskoczyć. Jakość części fatalna.
Złoty Lis w budowie (będzie jednak czarny)
Luaz raz jeszcze
Witam Wszystkich, to moj pierwszy raz na forum. Jestem posiadaczem tego autka rodem z Ukrainy od osmiu lat. Uzywam go do polowan i do upalania po lesie ibezdrozach. Oryginalny silnik od Zapa jest za slaby i robi stanowczo za male przebiegi. Wlozylem wiec motor od Kadeta 1600D i teraz jest OK. Lulka , jesli ktos chce kupic. to mozna poszukac w gazetach; gielda lub anonse.
lepszy dzień w błocie niż rok na asfalcie.
Re: luaz raz jeszcze
A czy ten luaz ma mosty czy jakieś wahacze, jak to jest tam rozwiązane?? A może to i na zwolnicach jest?? po zdjęciach widać że jak na małe koła ma dość duży prześwit....
Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP
Suzuki SJ500 gaźnik 2x34mm:D SPRZEDANY:(
Zwolnice plus blokada ( 100% ) tylnego mostu.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
VW T - 3 Syncro x 2
A tam jest sztywny most jak np w samuraiu?? oglądałem kiedys w komisie luaza no całkiem ciekawa konstrukcja:D a te zwolnice wytrzymają silnik 1.3 z samuraia i koła 30"?? Chciałbym je w samuraiu założyć na początek... a luaza kupie kiedyś bo mi sie podoba jest taki sympatyczny:D bedzie jako rescue car 

Opel Frontera A 2,4i remontomodyfikacje in progress:D SWAP