Daewoo Korando
Moderator: Marcin-Kraków
Daewoo Korando
Witam wszystkich przekopałem forum ale nigdzie nie moge znaleść informacji o Daewoo Korando? tymczasem słyszałem o nim wiele pochlebnych opinii silnik Mercedesa itp ma ktoś go może i może coś więcej napisać + i - tego autka
zdjecie
no i proszę Koreando ma na koncie rajdkowanie
Z tego co pamiętam to w armi koreańskiej też służą
ale jak z jego wytrzymałościa to boje się jak z Musso
no i proszę Koreando ma na koncie rajdkowanie

Z tego co pamiętam to w armi koreańskiej też służą

ale jak z jego wytrzymałościa to boje się jak z Musso

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
- Misiek Bielsko
-
- Kontaktowanie:
Musso i Korando maja TD na licencji MB, nie do konca konstrukcje sa identyczne ale silnikowi nie mozna niczego zarzucic jest wystarczajaco dynamiczny i ekonomiczny. Auto brzydki ladne kwestia gustu.
w teren po modyfikacjach sie nadaje, sprwadzone, nawet w ciezki teren. w weekend majowy w gorach swietokrzyskich jezdzil taki potworek na 33' kolach i wszystkich z gr turystycznej wyciagal, przy czym sam sie nie zakopywal.
a problem z napedem przednim jest, trezba wymienic sprzegielka na reczne i po problemie.
PS. Musso zrobilem 170kkm
w teren po modyfikacjach sie nadaje, sprwadzone, nawet w ciezki teren. w weekend majowy w gorach swietokrzyskich jezdzil taki potworek na 33' kolach i wszystkich z gr turystycznej wyciagal, przy czym sam sie nie zakopywal.
a problem z napedem przednim jest, trezba wymienic sprzegielka na reczne i po problemie.
PS. Musso zrobilem 170kkm

no to ja widzialem jednego na wertepie... potworka... klaply mu te kretynskie drazki z przodu i bylo po jezdzeniu... no i ten przod z fantastycznym katem natarcia 
ale co kto lubi- przy odpowiednich nakladach z matiza tez sie potworka zrobi. Tylko po co ?

ale co kto lubi- przy odpowiednich nakladach z matiza tez sie potworka zrobi. Tylko po co ?
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9