Jaka terenowke?
Moderator: Marcin-Kraków
Jaka terenowke?
Witam
Nie znam sie za bardzo na autach terenowych ale chcialbym zaczac jezdzic w "terenie". Obecnie mam Jeepa Grand Cherokee 2004 4.7 ale on tylko ladnie wyglada ale nie nadaje sie na jakies eskapady. Poza tym jest do sprzedania. Jaka terenowke byscie polecali? Szukam auta solidnego, w miare bezawaryjnego, wytrzymalego. Moze byc juz troche stary ale jary:)
Nie znam sie za bardzo na autach terenowych ale chcialbym zaczac jezdzic w "terenie". Obecnie mam Jeepa Grand Cherokee 2004 4.7 ale on tylko ladnie wyglada ale nie nadaje sie na jakies eskapady. Poza tym jest do sprzedania. Jaka terenowke byscie polecali? Szukam auta solidnego, w miare bezawaryjnego, wytrzymalego. Moze byc juz troche stary ale jary:)
... podobnie jak toyota, honker, isuzu, uaz, jeep, pajero, daihatsu...
itd...
Na tak ogolne pytanie mozna dac tylko ogolna odpowiedz - czli kazde auto terenowe (nie mylic z SUV-em)
Najpierw okresl swoje potrzeby i oczekiwania, pozniej poszukaj odpowiedzi w archiwum (wiele razy poruszny temat), potem pytaj o konkrety.
itd...
Na tak ogolne pytanie mozna dac tylko ogolna odpowiedz - czli kazde auto terenowe (nie mylic z SUV-em)
Najpierw okresl swoje potrzeby i oczekiwania, pozniej poszukaj odpowiedzi w archiwum (wiele razy poruszny temat), potem pytaj o konkrety.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
-
Czy to ma byc 2 autko tylko w teren? zastanow sie czego dokladnie oczekujesz i zadaj inaczej pytania tak by cos z tego wynikalo, bo tylko ty wiesz ile masz na to kasy , czasu ile ma byc w tym przestrzeni komfortu albo jak bardzo chcesz go motac by gdzies lepiej poszalec ( lub komus sie tym pokazac) Nie ma 1 marki idealnej
do rowu to można Panda4x4 wjechac i see pstryknąc zdjecieboris.blank pisze:Czepiacie się - Grand w surówce jest OK !![]()
[img]]

Generalnie kazdym autem w terenie można upalac

Jesli szukasz auta uniwerslanego w teren do miasta na wyprawe masz niemniej niz 50 tys HDJ 80 Przy tych samych założeniach ale do 30 tys Pajero II Terrano II, Disco. Jak tylko w tren to....temat rzeka

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Re: Jaka terenowke?
polecam nowy rower górskiDawiddo pisze:Nie znam sie za bardzo na autach terenowych ale chcialbym zaczac jezdzic w "terenie". Obecnie mam Jeepa Grand Cherokee 2004 4.7 ale on tylko ladnie wyglada ale nie nadaje sie na jakies eskapady. Poza tym jest do sprzedania. Jaka terenowke byscie polecali? Szukam auta solidnego, w miare bezawaryjnego, wytrzymalego. Moze byc juz troche stary ale jary:)
- solidny
- w miarę bezawaryjny (zero elektroniki

- wytrzymały
.
Jeep Grand Cherokee 4,7 Quadra Drive
Eskapada kolego szacowny - przesadzaszEskapada pisze:do rowu to można Panda4x4 wjechac i see pstryknąc zdjecieboris.blank pisze:Czepiacie się - Grand w surówce jest OK !![]()
[img]]![]()
21

teściowi się nawet udało wjechać do rowu panda 4x2

zdjęcie to już ja mu zrobiłem

Nissan GR - era motania
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Sportage - dupowoz
cos nadchodzi ...wiekszego
gps 21.3... -51.5...
Dobre, dobre+ AND + pisze:nie ma takiego odważnego w domu co by ją za kierownicą posadził![]()
zresztą teść sam szpadelkiem i lewarkiem się wydostał
bo jak zobaczył tył syfa i mnie z kinetykiem to stwierdził że mu auto
rozerwe![]()
![]()

Jak bys go kinetykiem szarpnal, to po zakresleniu krzywej balistycznej znalazlby sie przed twoja maska

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...