Moderator: Marcin-Kraków
No na interiorze to nie ma innej opcji jak mieć autko z takimi kółkamiNicoxxx pisze:Wszystko tak pienknie wyrośnięte![]()
Napewno zmieniają przełożenie w mostach bo we wszystkich zmieniają. Właśnie u nich znalazłem dla siebie przełożenia patrolowe 5.42vandall1 pisze:Na wielkich kołach potrafią wszystko postawić i nic mnie juz nie dziwi.
Nawet cherokee,co sam zaposiadam w pl-z tym swoim marchewkowym mostem.Nie słyszałem też,żeby mosty tych samochodów były jakoś ekstra wzmacniane![]()
Ale oni mają szuter, śnieg i lód dlatego nie obciążają tak mostów, tak sądzę..vandall1 pisze:Mnie raczej chodzi o konstrukcję mostu jako całości.No ten pip mnie zbulwersował,bo koła miał typu wielki balon,a most mi wygladął na typową Danę 35.
No na pewno eksploatacja musi być "staranna",znaczy raczej bez palenia gumy i amoku opętańczego w terenie.zbig pisze:........................................... Ale oni mają szuter, śnieg i lód dlatego nie obciążają tak mostów, tak sądzę..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości