A podobno w Polsce się nic nie produkuje
http://cgi.ebay.de/andere-Schwimmwagen- ... dZViewItem
Moderator: Marcin-Kraków
piep...enieMihaj pisze:Ciekawe jak długo będzie w podpisie i awatarze - forumowy cenzor nie lubi jakiejkolwiek (urojonej także) konkurencji.BooBoo pisze:Fajna stronka w podpisie
Mihaj
Mi to sie najbardziej podobają...Nicoxxx pisze: http://cgi.ebay.de/andere-Schwimmwagen- ... dZViewItem
Ja dostalem ostrzeżenie, że nie mogę reklamować swojego serwisu www.com , ktory w jakikolwiek sposob nie jest konkurencyjny wobec rajdy4x4 a tez zajmuje sie technika, rowniez motoryzacyjna.Tapeworm pisze:piep...enieMihaj pisze:Ciekawe jak długo będzie w podpisie i awatarze - forumowy cenzor nie lubi jakiejkolwiek (urojonej także) konkurencji.BooBoo pisze:Fajna stronka w podpisie
Mihaj
a jeeporg, Toyota coś tam coś tam
w podpisie niemożna mieć tylko ogłozeń "sprzedam parcha"
tez poprosze taki filmik. chetnie bym popatrzl jak to daje rade. duzo sie o tym nasluchalem. a czsami robie wypady na poligonik i widzialem te ich przeszkody wodne, to masakra. jak ktos ma to poprosze na pwCzarekN pisze:Widzialem kiedys w Kielcach (targi obronnosci) film "promocyjny" Star'ow. Film przedstawial mozliwosci terenowe ciezarowki STAR. Wie ktos moze, gdzie ten film mozna dorwac
Czarek
Niestety nie miałem przyjemności spotkać się z nim ale jak mi się trafi to na pewno zamieszczę.CzarekN pisze:Widzialem kiedys w Kielcach (targi obronnosci) film "promocyjny" Star'ow. Film przedstawial mozliwosci terenowe ciezarowki STAR. Wie ktos moze, gdzie ten film mozna dorwac![]()
Zakaz dotyczy wszelkich stron komercyjnych, niezależnie od branży.Mihaj pisze:Ja dostalem ostrzeżenie, że nie mogę reklamować swojego serwisu www.com , ktory w jakikolwiek sposob nie jest konkurencyjny wobec rajdy4x4 a tez zajmuje sie technika, rowniez motoryzacyjna.Tapeworm pisze:piep...enieMihaj pisze: Ciekawe jak długo będzie w podpisie i awatarze - forumowy cenzor nie lubi jakiejkolwiek (urojonej także) konkurencji.
Mihaj
a jeeporg, Toyota coś tam coś tam
w podpisie niemożna mieć tylko ogłozeń "sprzedam parcha"
Mihaj
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości