PILNE-Wartburgo-Golf
Moderator: Marcin-Kraków
PILNE-Wartburgo-Golf
Zabralem sie za robienie tylnych hamulcow w wyzej wymienionym
i przyblondynilem-odkrecilem nakretke na czopie (to ta zabezpieczona zawleczka)
jest problem bo niemoge k...wy spowrotem zakrecic bo czop kreci sie razem z nakretka
nie ma ogarnietych przez moj umysl mozliwosci zlapania za czop (z tylu nie ma jak zlapac, z przodu tez nie mam miejsca na wszelkie kombinerki ani szczypce)
wiem ze ktos tu wspominal o budowaniu zmot na bazie wartburga, moze ktos sie z tym spotkal i wie
POMOCY
samochod stoi rozkraczony u mnie w zagrodzie
jakby co moj numer 604 686 743
i przyblondynilem-odkrecilem nakretke na czopie (to ta zabezpieczona zawleczka)
jest problem bo niemoge k...wy spowrotem zakrecic bo czop kreci sie razem z nakretka
nie ma ogarnietych przez moj umysl mozliwosci zlapania za czop (z tylu nie ma jak zlapac, z przodu tez nie mam miejsca na wszelkie kombinerki ani szczypce)
wiem ze ktos tu wspominal o budowaniu zmot na bazie wartburga, moze ktos sie z tym spotkal i wie
POMOCY
samochod stoi rozkraczony u mnie w zagrodzie
jakby co moj numer 604 686 743
Ostatnio zmieniony czw gru 28, 2006 2:18 pm przez harris, łącznie zmieniany 1 raz.
jest dobrze, ale nie najgorzej jest
wlasnie nad czyms takim mysle...
trza tak bedzie chyba zrobic...
zastanawia mnie jedno czym kierowali sie enerdowscy projektanci wymyslajac takiego buraka?
rozumiem ze rozbieranie łożysk w tym kiblu zawsze sie konczy taka inwazja...
juz w trabancie lepszy patent byl...
trza tak bedzie chyba zrobic...
zastanawia mnie jedno czym kierowali sie enerdowscy projektanci wymyslajac takiego buraka?
rozumiem ze rozbieranie łożysk w tym kiblu zawsze sie konczy taka inwazja...
juz w trabancie lepszy patent byl...
ha teraz juz wiem
ale po kolei:
najpierw zrobilem tak jak napisal Maqlinka, nacialem wzdluz rowek na duzy srubokret i zakrecilem chwasta
sam patent mocowania łozyska tylnego jest nader ciekawy...
zamiast sztywnego wytoczonego czopa jest sruba z nakretka swobodnie obracajaca sie
polecam do straszenia nowomechanikom

ale po kolei:
najpierw zrobilem tak jak napisal Maqlinka, nacialem wzdluz rowek na duzy srubokret i zakrecilem chwasta
sam patent mocowania łozyska tylnego jest nader ciekawy...
zamiast sztywnego wytoczonego czopa jest sruba z nakretka swobodnie obracajaca sie
polecam do straszenia nowomechanikom