Czy ktoś z szanownego grona wie co to warte i z czego to hindusi składają? Od czego silnik?
][
][
][Sobal
Moderator: Marcin-Kraków
zetor pisze:Jeździłem tym w Indiach.
Skrzyżowanie Uaza Patriota z Terrano II. Teroetycznie wszystko miał, nawet reduktor na prztyczek, kamerkę cofania oraz DVD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest to auto typowo na asfalt i szuterki czyli SUV, przdatność w terenie jak X-Trail, przerobić raczej się nie da a wykonanie i materiały jak w Tawrii. Generalnie prowadził sie dobrze, benzyna jest dynamiczna i jakoś ciagnęła ale dizelek w automacie słaaaabiutki... No i ma podstawową zaletę - takie nowe cacko w Indiach kosztuje ok 16.000 USD...
wyobrazam sobie toalfik pisze:Miałem okazję się zapoznać z bliska - Tawria jest świetnym porówaniem. Straszliwy luz w kierowicy i szukanie biegów w aucie z przebiegiem 4000, ale koni jest 140 i jest reduktor na psztyczek. Jednak Indie mają jedną zaletę - auto jest na pewno sprawdzone na złych drogach.
czy mi się zdaje czy on tam ma blokady na przedniej i tylnej osi?bbvp pisze: eee to niewiedzialm ze x trialem tez tak mozna![]()
http://pl.youtube.com/watch?v=8DNqCI38- ... re=related
pozdrowienia Zetorze
Bartek ( od Atona )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości